Hai la mall să vorbim despre fericire şi dăruire, cu preotul Francisc Doboș și părintele Necula

Hai la mall să vorbim despre fericire şi dăruire, cu preotul Francisc Doboș și părintele Necula

Părintele Francisc Doboș și părintele Constantin Necula vorbesc în această toamnă despre cum recunoaștem și cum trăim fericirea, dar și despre cum să gestionăm responsabilitățile faţă de cei din jur și cele față de sine, în cadrul unor seminarii gratuite la un mall din Bucureşti.

Seminariile Sun Talks sunt organizate de centrul comercial Sun Plaza.

Reunite sub tema “Conversațiile Profunde Răsar în Sud”, seminariile Sun Talks din această toamnă își propun să abordeze subiecte importante, într-o perioadă în care este esenţial să trăim bucurie, să ne păstrăm încrederea și optimismul, să rămânem conectați la nevoile celor dragi, dar și la propriile dorințe, informează un comunicat de presă.

ADVERTISING

Iată programul:

  • 15 octombrie, ora 11:00 - părintele Francisc Doboș va vorbi în cadrul workshop-ului Fericirea? Știm să o recunoaștem, dar și să o trăim?.
  • 22 octombrie, ora 11:00 - părintele Constantin Necula va vorbi despre Datoria față de cei din jur și față de noi înșine”,

Părintele Francisc Doboș spune că “este esențial ca înainte să dăm de greu, să hrănim și să facem să crească relații sănătoase. Suntem relație. Nimeni nu își este suficient. Fericirea se descoperă prin vulnerabilitate și prin a ne arăta așa cum suntem. Avem nevoie de curaj să fim fericiți, dar curajul nu înseamnă să fii doar temerar sau să riști, ci înseamnă înțelepciune și prudență.Fericirea este la “îndesufletul” nostru, “îndeinima” noastră, la îndemâna noastră, să avem curajul lucrurilor simple.”

ADVERTISING

Primul exercițiu pe care trebuie să-l facem atât cu noi, cât și cu cei din jur este răbdarea.Apoi generozitatea. Să oferi mâna de ajutor celui pe care nu-l mai ajută nimeni. Și nu în ultimul rând, să fim atenți la modul în care folosim cuvintele. Cuvintele pot muta munți”, adaugă părintele Necula, care este doctor în teologie, conferențiar universitar și redactor a peste 50 de volume.

Ambele seminarii au loc la Sun Plaza, în zona centrală de la etajul 1.

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea prin completarea formularului online de la adresahttps://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

ADVERTISING

Ambele seminarii vor fi transmise live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza și Pacientul 2.0.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇