Cele mai bune strategii de pariuri sportive: cum să-ți mărești șansele de câștig?

Cele mai bune strategii de pariuri sportive: cum să-ți mărești șansele de câștig?

Rezultatele pariurilor sportive nu depind doar de noroc sau de intuiţie. Spre deosebire de jocurile de noroc clasice, unde e vorba doar despre noroc şi nimic altceva, la pariurile sportive strategiile te ajuta să ai câştiguri foarte bune şi să îţi măreşti şansele de câştig de fiecare dată.

Sunt multe strategii de pariuri sportive pe care ai putea să le pui în practică, multe sporturi pe care poţi paria. Strategiile alese vor depinde de sportul pe care pariezi şi de ceea ce vrei să obţii a final. Alege o casă licențiată preferată de mulți pariori  profesioniști și alege procesul de înregistrare cont la Fortuna, nu vei regreta.

ADVERTISING

Testarea strategiilor de pariuri sportive este foarte simplă. Începi să pariezi sume mici şi vezi dacă o strategie aplicată îţi aduce profit, câştiguri mai mari raportate la banii folosiţi pentru pariere.

Orice strategie se va baza pe date reale, pe statistici, pe încercări din trecut, strategia este dependentă de sporturile pe care pariezi şi poate fi una câştigătoare dacă ai şi experienţa necesară să o înţelegi şi să o pui în practică în cel mai simplu mod. 

Care ar fi cele mai bune strategii de pariuri sportive?

  • Strategia bazată pe şirul Fibonacci - șirul lui Fibonacci începe mereu cu numărul 1 şi următoarele numere sunt compuse din suma precedentelor două numere. Deci vei avea mize de o unitate, la bilete necâştigătoare creşti miza progresiv, când câştigi o iei de la capăt cu mizele. Se pariază mereu pe cote mari, peste 3, şi şansele de câştig sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce reuşeşti să adaptezi strategia la pariurile şi sporturile preferate;
  • Strategia Martingale - este foarte simplu să o pui în practică, dublezi miza după ce pierzi un bilet. Investiţia iniţială se recuperează după ce ai bilet câştigător după mai multe bilete pierdute, ai şi profit. Sumele pariate vor fi mereu mai mari, numărul maxim de paşi va fi mereu foarte mare ca să poţi câştiga foarte bine cu această strategie. Cotele mari sunt cele preferate dacă vrei să ai profit consistent cu strategia Martingale;
  • Strategia D’Alembert  -pierzi pariul, măreşti miza cu o unitate, câştigi scazi miza cu o unitate, valoarea unităţii este aleasă de tine. Folosită și la ruletă, în cazul strategiei D’Alembert progresia e negativă, se stabileşte mai întâi o bancă, miza pentru un prim pariu şi suma de oscilare a mizei după fiecare pariu câştigător sau pierzător. Bugetul iniţial este de zece ori mai mare cel puţin decât miza iniţială, de 20 de ori mai mare de preferat, oscilaţia maxim 10%-20%, cotele vor fi de minim 2;
  • Strategia Easy Money - merge aplicată chiar şi când ai puţini bani în cont, strategia e despre rostogolirea câştigurilor până când reuşeşti să îţi atingi obiectivele. Se pariază pe cote mici şi foarte mici, se va paria de asemenea pe echipele şi meciurile cunoscute, despre care aveţi informaţii suficiente. Există target zilnic, când se ajunge la o cotă se pun câştigurile deoparte şi se reia parierea, un pariu pierdut înseamnă muncă în zadar până atunci.
ADVERTISING