Cele mai bune destinații de vacanță pentru întreaga familie (Galerie foto)

Cele mai bune destinații de vacanță pentru întreaga familie (Galerie foto)

Să fim sinceri: într-un fel arată vacanța la 20 de ani, poate un pic diferită e la 30 de ani, dar cu siguranță e altfel atunci când ai copii. O serie de cerințe trebuie neapărat să fie bifate, pentru ca toată lumea să se simtă bine.

Dacă ești în căutarea unor destinații de vacanță unde poți merge în siguranță și cu cei mici, iată câteva recomandări făcute de Travel Mad Mum, încercate pe propria piele.

Portugalia

Indiferent dacă vrei să guști viața de oraș, să te bucuri de plaje sau de natură, Portugalia le are pe toate. Bonus, totul e la un preț mult mai mic decât alte țări!

ADVERTISING

Vei putea explora castele vechi, te poți pierde pe străzile înguste din Lisabona, iar plajele sunt la superlativ. Per total, Portugalia e una dintre cele mai prietenoase țări din Europa, atunci când vine vorba despre familii de turiști.

În plus, portughezii iubesc deopotrivă turiștii și copiii, sunt prietenoși și știu să îi facă să se simtă bine.

Iordania

O țară de asemenea foarte prietenoasă cu familiile, Iordania are de toate. De la deșerturi cu nisip roșiatic până la Marea Moartă, plaje superbe, ocazia de a face scufundări sau de a înnopta în deșert, în niciun caz sub cerul liber. Nici nu mai vorbim de Petra!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, e vorba despre o cultură la care, altfel, e imposibil să ai acces. Întreg Orientul Mijlociu e o lume aparte, vibrantă și diferită. Cât despre delicatesele locale, trebuie doar să le încerci. Trebuie!

Amsterdam

Poate că nu te gândești la acest oraș ca la unul ce ar putea fi o destinație de vacanță pentru familie și ești îndreptățit să vezi lucrurile în acest fel. Dar cei care au vizitat orașul cu familia spun că sunt nenumărate atracții inclusiv pentru copii. De la câmpurile de lalele în floare până la nenumăratele muzee ce împânzesc orașul, sunt atracții pentru toate gusturile și vârstele.

ADVERTISING

În plus, explorarea orașului este o aventură în sine. Sunt biciclete de toate felurile, unde doar părinții pot pedala, în timp ce cei mici admiră priveliștea, sunt mori de vânt ce le pot stârni imaginația celor mici, sunt canalele ce pot fi parcurse cu ghizi ”prietenoși” cu copiii, unde poți face chiar picnicuri pe parcurs.

Există chiar un parc tematic pentru întreaga familie sau parcuri zoo unde cei mici pot mângâia animalele.

Londra

Londra e, practic, un oraș cu oportunități infinite când vine vorba despre distracția în familie. Sunt o grămadă de muzee de explorat, care te poartă de la istorie până la tehnologie și design.

Sunt tururi foarte apreciate de către copii la Tower of London sau pe Tamisa, iar multe dintre ele includ activități concepute special pentru cei mici.

London Eye e o atracție în sine, unde pot merge părinții, în timp ce copiii pot asista, la sol, la un teatru de păpuși.

Pot fi explorate studiourile Harry Potter, iar fericiți vor fi și adulții și copiii.

Toscana

E una dintre cele mai prietenoase regiuni din Italia, dacă vii în vacanță cu copiii. Nu e foarte departe de Turnul din Pisa, care va încinge imaginația copiilor și-i va amuza deopotrivă, iar întreaga regiune poate fi vizitată cu bicicleta, ceea ce înseamnă distracție pentru toată familia.

În zonă sunt plaje superbe, podgorii însorite, de unde poți pleca cu vin pentru momente memorabile, castele și câte și mai câte.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇