Ce fel de încălțăminte poți purta cu rochii: Recomandări de la Marelbo

Ce fel de încălțăminte poți purta cu rochii: Recomandări de la Marelbo

Un lucru extrem de cunoscut în ceea ce privește moda este faptul că femeile au o pasiune pentru două lucruri: rochii și pantofi. Aceste două subiecte domină întotdeauna rubricile de modă, iar acum, când ne aflăm în pragul sezonului cald, ele se dovedesc a fi cu atât mai practice. Astfel, ne-am gândit să ne întoarcem la elementele de bază și să ne uităm la pantofii care se poartă cu rochii în această vară. Ca atare, putem concluziona că există mai multe stiluri de pantofi și sandale care par să se potrivească rochiilor mai mult decât altele și care reușesc să întregească un outfit în cel mai natural mod.

ADVERTISING

Există șanse să deții deja unele (dacă nu toate) dintre modelele de pe lista noastră, însă știm foarte bine că întotdeauna mai există loc pentru o pereche nouă de pantofi, mai ales dacă vorbim de modele atemporale și de calitate. Îți recomandăm în acest sens pantofi și sandale din piele 100% naturală de la Marelbo - magazin online și fizic în peste 50 de locații din țară. Marelbo este un brand românesc și un producător de încălțăminte cu o experiență de peste 30 de ani. Modelele deosebite vin direct din inima Bucovinei și le poți achiziționa la preț de fabrică, atât online, cât și din magazinele din țară. Fie că îți dorești sandale dama de pe marelbo.com, pantofi eleganți, casual sau sport, acesta este locul unde meșteșugul, calitatea și designul unic se împletesc pentru a crea modele deosebite de încălțăminte. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Inspirând feminitate și delicatețe, pantofii eleganți damă 1282 alb fildeș completează cu succes o ținută elegantă, în care și rochia este pe măsura rafinamentului oferit de aceștia. Pot fi purtați la ocazii speciale precum cine festive, botezuri sau nunți. Sunt realizați din piele naturală și cu siguranță nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Tocul de 9,5 cm este stabil și comod, oferindu-ți confortul necesar unei zile încărcate. Accesoriul din față, sub formă de floare este punctul de atracție al acestui model. 

Sandalele cu toc gros trapez fac parte din trendurile acestui sezon și sunt foarte potrivite pentru a fi purtate cu rochii. Așadar, alege să te simți încrezătoare cu ajutorul sandalelor de damă 1292 verde din piele naturală, descrise de o culoare proaspătă, energizantă și ideală pentru zilele de vară. Aplicațiile argintii conferă personalitate acestor sandale, iar tocul gros te va ajuta să petreci cât mai mult timp cu acestea. Poți purta acest model atât la job, cât și la evenimente mai elegante, deoarece designul lor îți permite să le integrezi cu ușurință în diferite contexte.

Pentru rochiile de zi, casual, sandalele dama 5083 negru din piele naturală reprezintă varianta perfectă. Extrem de actuale, vor reuși să atragă toate privirile și să te plaseze în centrul atenției. Acestea se remarcă prin talpa groasă și ușoară, dar și prin detaliile metalice aplicate. De asemenea, modul de închidere tip scai este foarte convenabil și facil. Sandalele sunt confortabile, fiind potrivite pentru job, plimbări, cumpărături și vacanțe. De fapt, sunt potrivite pentru orice activitate lejeră ai în plan.

Așadar, indiferent de ocazie și de stilul rochiei, pe marelbo.com ai la dispoziție modelul perfect de încălțăminte care îți va completa outfitul! Trebuie doar să alegi în funcție de stilul tău personal!

ADVERTISING