Care sunt cele mai scumpe locuri din Dubai

Care sunt cele mai scumpe locuri din Dubai

Dubai este cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite și este situat pe coasta Golfului Persic. Metropola este cunoscută pentru clădirile sale înalte și extravagante, stilul de viață luxos și opulența sa. Acesta a devenit o destinație turistică populară datorită numeroaselor sale atracții turistice, inclusiv plajele, hotelurile de lux, magazinele și centrele comerciale, precum și activitățile de aventură, cum ar fi schiul indoor și safari-ul în deșert.

Cum ajungi în Dubai?

Pentru a ajunge în Dubai este foarte simplu, deoarece vei găsi multe zboruri Dubai, iar programate din timp poți beneficia de prețuri atractive. Te poți interesa singur de zboruri alegând un motor de căutare rapid și flexibil sau poți apela la o agenție de turism, care te poate ajuta și cu oferte excelente de cazare, iar alegând un pachet, poți economisi. În plus, vei avea acces instantaneu la toate informațiile despre călătoria rezervată și o selecție a ofertelor pe categorii. 

ADVERTISING

Majoritatea companiilor aeriene oferă zboruri la prețuri rezonabile. Folosind un motor de căutare de zboruri, poți accesa ofertele multor companii aeriene într-un singur loc, așa poți compara rapid prețurile. Fie că alegi zboruri București sau zboruri Iași, vei avea rezervare într-un singur loc, chiar dacă zborurile implică companii aeriene diferite. 

Poți solicita un calendar intuitiv care permite alegerea celor mai ieftine opțiuni de zbor sau poți să cauți hoteluri, apartamente, hosteluri, pensiuni care să se plieze cât mai bine pe nevoile și dorințele tale. 

Când călătorești către Dubai, este indicat să îți faci și asigurare de călătorie, care poate să implice inclusiv protecție împotriva pierderii banilor dacă anulezi călătoria. În plus ai acces convenabil la detaliile asigurării și la unităţile medicale pe telefon, acces la oferte speciale în fiecare zi. Beneficiezi de o planificare confortabilă a călătoriei de acasă, după rezervarea călătoriei pe eSky.

dubai-2021-08-26-17-04-39-utc-1

Care sunt principalele atracții din Dubai?

Una dintre atracțiile principale ale Dubaiului este Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume, cu o înălțime de 828 de metri. Alte clădiri înalte notabile din Dubai includ Burj Al Arab, un hotel luxos cu forma unei nave de croazieră, și Turnul Emirates, cea mai înaltă clădire din lume cu peste 160 de etaje.

ADVERTISING

 În plus, Dubai are o gamă largă de activități de aventură, cum ar fi parasutismul, zborul cu balonul cu aer cald, snowboarding-ul indoor, scufundările și plonjările cu delfinii. De asemenea, orașul este renumit pentru evenimente spectaculoase. În ceea ce privește cultura și tradițiile, Dubai este un amestec de stiluri de viață moderne și tradiții arabe. Orașul are o serie de muzee și galerii de artă care prezintă istoria și cultura din Dubai și din regiune. Toate acestea fac ca Dubai să fie o destinație frecvent aleasă de către turiști.

Cityscape of Dubai
Cityscape of Dubai, United Arab Emirates. Aerial view

Care sunt cele mai acumpe atracții?

Dubai este cunoscut pentru extravaganța și luxul său, iar existența multor locuri scumpe în oraș este de așteptat. Burj Al Arab este unul dintre cele mai faimoase și mai scumpe hoteluri din lume. Un sejur la hotelul Burj Al Arab poate costa de la câteva mii de dolari pe noapte până la zeci de mii de dolari pentru o suită de lux. The Dubai Mall este cel mai mare mall din lume și unul dintre cele mai scumpe. Aici poți găsi magazine de lux precum Chanel, Louis Vuitton, Gucci și multe altele.

ADVERTISING

Atlantis, The Palm este un hotel de lux situat pe Insula Palmierilor. Un sejur la hotelul Atlantis poate costa de la câteva sute de dolari pe noapte până la mii de dolari pentru o suită de lux. The Address Downtown este un hotel de lux situat în centrul orașului Dubai. Un sejur la hotelul The Address Downtown poate costa de la câteva sute de dolari pe noapte până la mii de dolari pentru o suită de lux. 

Dubai Opera este un cunoscut centru cultural de clasă mondială situat în centrul orașului Dubai. Biletele la spectacolele de operă sau balet pot fi extrem de scumpe. The Burj Khalifa este cel mai înalt turn din lume și atrage mulți turiști. Un bilet pentru a urca până la vârful turnului poate costa câteva sute de dolari. Skydive Dubai este un centru de parașutism situat la marginea orașului Dubai. Un salt cu parașuta poate costa câteva sute de dolari.