Cadourile pentru cuplu - ce să dăruiești în funcție de eveniment

Cadourile pentru cuplu - ce să dăruiești în funcție de eveniment

Cadourile au menirea de a bucura pe oricine. Cui nu-i place să primească un cadou, mai ales dacă vine din partea unei persoane speciale? Dacă prietenul tău a făcut marele pas spre căsătorie este cazul să oferi un cadou de cuplu de efect, ținând cont de ambii parteneri. 

Când pornești în căutarea unui cadou pentru un cuplu îți dorești, cu siguranță, să impresionezi prin alegerile pe care le faci, dar și să adaugi un plus de emoție și fericire destinatarilor. De aceea este important să acorzi atenție direcției, luând în considerare personalitatea partenerilor, dar și atmosfera pe care o emană atunci când sunt împreună. De asemenea, ia în calcul și  stilul lor de viață, preferințele pe care le au și obiceiurile comune – toate acestea sunt indiciul către un dar de efect.

ADVERTISING

Așa alegi darul pentru cupluri

Înainte de a pleca în căutarea unor cadouri cuplu ia în calcul ce activități le plac și dacă au pasiuni comune. Un alt element de luat în considerare este și cât de bine îi cunoști. În cazul prietenilor apropiați alegerea unui astfel de cadou este mai ușoară, însă în cazul unui cuplu pe care nu îl cunoști sau între care diferența de vârstă este considerabilă, ia în calcul daruri practice, precum tricourile cu poze - sunt versatile, funny și se potrivesc mai multor stiluri vestimentare.

ADVERTISING

Dacă trebuie să oferi cadou unui cuplu pe care nu îl cunoști foarte bine nu ezita să întrebi apropiații ce cadouri li s-ar potrivi mai bine. Ei te vor ajuta să oferi un dar util, dar și încărcat cu valoare sentimentală și emoțională.

Ia în calcul și ce vrei să transmită cadoul tău. Ce tip de relație aveți? Vă petreceți timp împreună sau vă vedeți doar cu ocazii speciale? În funcție de răspunsul la aceste întrebări vei avea un punct de plecare în căutarea darului. Unul dintre cele mai sigure elemente pe care le poți lua în calcul sunt obiectele vestimentare, alese în funcție de personalitatea lor. Ideale sunt tricourile personalizate cu mesaje emoționante, amuzante sau sociale.

ADVERTISING

Idei de cadouri pentru cupluri în funcție de ocazie

Dincolo de preferințele comune, stilul de viață și activitățile care le plac, atunci când oferi un cadou pentru cuplu este important să ții cont și de ocazie. Dacă urmează să petreacă prima vacanță împreună, Crăciunul sau Revelionul, optează pentru un cadou tematic. Nimic nu este mai plăcut decât asortarea hainelor în momentele cheie ale relației. În cazul celor cu tematică de sărbători poți opta pentru imprimeuri cu reni, Moș Crăciun, zăpadă, brazi etc. 

În cazul primei vacanțe petrecute împreună, cea mai bună idee este să achiziționezi tricouri colorate, pe care să adaugi mesaje amuzante. Ține cont că este foarte important să iei în calcul și gusturile lor în materie de articole vestimentare. Chiar dacă tricourile personalizate cu imprimeuri, mesaje sau fotografii sunt la modă este important să optezi pentru o culoare plăcută și materiale de calitate superioară.

În cazul în care darul pentru cuplu se face cu ocazia nunții sau a cununiei civile, o bună opțiune este să oferi un dar unic, ce are în prim plan pasiunile lor sau ceva care să marcheze noul start în viață. Cadoul trebuie să reflecte relația pe care o aveți, precum și ingeniozitatea - cu aceste două elemente darul va deveni o amintire extrem de plăcută.