Cadourile creative, oricând o idee bună

set-cani-personalizate

Cadourile spun o poveste. Sunt de regulă cele care aduc aminte despre un eveniment sau moment din viață, despre oameni și fapte. Nu putem opri timpul în loc, însă putem în mod sigur să îl sărbătorim așa cum se cuvine, punând accent pe trăirile cu care ne întâlnim. 

Poate că nu v-ați gândit până acum la un sens atât de profund pentru un cadou. Dar iată când vine momentul să fiți voi cei care oferiți un cadou să vă gândiți îndelung la ce ar fi potrivit. Și inevitabil ajungeți la variante dintre cele mai sofisticate. 

ADVERTISING

Cadourile personalizate - da sau ba?

Când vine vorba de cadouri personalizate există poate o inexplicabilă atracție față de astfel de obiecte. Cert este că și un set de instrumente de scris sau ceea ce este aparent o banală cană, când este înnobilată de o amprentă personalizată capătă o cu totul altă importanță. 

Astfel de cadouri denotă faptul că cel în cauză s-a străduit să iasă din tipare și a dorit așadar să surprindă cu o idee inedită. Din alt punct de vedere, ideea de a personaliza vine ca un plus ca și când nu este de ajuns surpriza în sine, adică cadoul oferit. Cu atât mai apreciată va fi situația, cu cât personalizarea va ține cont de o situație particulară. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vă amintiți ultima petrecere la care ați participat? Aveți fotografii împreună? Râdeți de la o glumă pe care numai voi o știți când auziți  un singur cuvânt? Astfel de situații pot fi idei pentru imprimarea unui set de căni, a unui tricou sau șorț de bucătărie. 

În plus, contrar aparențelor, astfel de cadouri nu sunt scumpe. Alegerea va fi una mai minuțioasă poate, însă merită. 

Descoperiți Creativ Gift! 

Dacă sunteți interesați de cadouri inedite și personalizate, descoperiți Creativgift.ro! Acest e-shop vă poartă într-o lume magică în care veți găsi nu doar simple cadouri, obiecte ce pot fi oferite pe post de cadouri, ci adevărate experiențe, cadouri ce spun povești. 

ADVERTISING

De ce să ne limităm la un cadou convențional? De aici și ideea de a oferi un tocător personalizat. Va fi onoarea bucătarului să folosească acest obiect cu gândul la cel sau cea care i-a și dăruit acest lucru. În oferta de la Creativ Gift regăsiți de asemenea perne personalizate, agende sau brelocuri și toate acestea pot fi personalizate. Implică un cost de sub 50 de lei! 

Cum puteți comanda? 

Este destul de simplu căci veți achiziționa produsul, dar și serviciul în sine de personalizare din același loc. Selectați produsul dorit, alegeți modul în care acesta va fi personalizat, după caz, cu foto sau text sau numai text și plasați comanda. În cazul unor produse puteți alege și culoarea, din cele disponibile. 

Nu degeaba se spune că lucrurile mici în viață ne fac să fim mai fericiți. Dacă vă place să gătiți, purtând un șorț personalizat, ce a fost un cadou de la persoană dragă din viața voastră, cu atât mai mult veți face din experiența gătitului o plăcere zilnică! 

Descoperiți ofertele interesante la creativgift.ro.  

Contact: office@creativgift.ro