Ai fost invitată la nuntă și nu știi de unde să începi cu pregătirile? 3 sfaturi care te vor ajuta să fii cea mai stilată nuntașă

Ai fost invitată la nuntă și nu știi de unde să începi cu pregătirile? 3 sfaturi care te vor ajuta să fii cea mai stilată nuntașă

Ai fost invitată la nunta unei prietene și nu știi cum să te îmbraci? Participarea la un eveniment de acest gen poate părea accesibilă din punct de vedere stilistic la prima vedere, însă dacă îți dorești să te remarci din mulțime, va fi nevoie să fii atentă la detalii.

Iată 3 detalii la care să fii atentă atunci când mergi la nuntă

1. Fii în temă

Respectarea temei este un amănunt important deoarece arată interesul pe care îl acorzi evenimentului și totodată respectul pe care îl ai față de miri. Cu siguranță ți-a trecut prin cap ideea de a te abate de la dress code și de a ieși în evidență prin acest lucru, însă ar fi un gest de prost gust. Dacă îți dorești să întorci priviri trebuie să găsești alte modalități de a face acest lucru, respectând tema. Gândește-te la accesoriile pe care le vei folosi, culorile sau piesele din care poți compune ținuta, iar astfel sigur vei găsi o modalitate creativă prin care să te remarci.

ADVERTISING

2. Fii atentă la întregul look

Odată ce ai stabilit cum te vei îmbrăca, fii atentă ca la restul detaliilor ce îți completează imaginea, precum machiajul și părul. Dacă ai o rochie într-o culoare stridentă ar fi indicat să porți un machiaj mai natural, prin care să îți accentuezi trăsăturile. În cazul în care ai ales o ținută voluminoasă, cu multe volane sau funde, încearcă să balansezi prin simplitate în privința coafurii. Cu toate acestea, aspectul îngrijit este cel mai important. Folosește un fier de călcat de pe altex.ro sau utilizează aburul pentru a păstra efectul fresh al hainelor, și reîmprospătează-ți machiajul ori de câte ori este nevoie. Pentru a face alegerile corecte, optează pentru ajutorul unui specialist din domeniul de beauty.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3. Asortează-te cu partenerul

Da, cu toții cunoaștem cuplul acela clișeic care își asortează ținutele până la cel mai mic detaliu, dar aici nu este vorba despre acest gen de exces. Asortați-vă îndeajuns pentru a se vedea că sunteți împreună. Spre exemplu, dacă tu decizi să porți o rochie roșie din dantelă, într-un stil elegant și cu un croi foarte fin, el ar putea purta un costum negru de tip tuxedo și niște accesorii extrem de clasice. Ideea este ca energie pe care o emană ținutele voastre să se potrivească, iar acest lucru este valabil în orice context formal în care decideți să apăreți împreună, nu doar la o nuntă.

ADVERTISING

Având în vedere toate cele menționate, să te prezinți impecabil la un eveniment de acest gen nu este absolut deloc ușor. Trebuie să ții cont de tematica petrecerii în timp ce ești atentă la fiecare amănunt al imaginii tale, de la machiaj, la aranjarea părului și accesorii. În cazul în care decizi să mergi însoțită, ai grijă ca ținuta ta și a partenerului să se potrivească perfect. Nu uita însă, că cel mai important e să te distrezi alături de miri!