5 lucruri necesare de știut despre cazinouri

Foto: pexels

Cazinourile sunt privite diferit de cei care joacă și cei care nu le frecventează. Primii le văd ca surse de distracție, în timp ce ultimii le consideră inutile sau dăunătoare. Relația pe care oamenii o au cu jocurile de noroc este veche de mii de ani, iar jocurile de noroc au fost diverse și au evoluat. 

Cazinourile au apărut abia în secolul al XVII-lea, dar jocurile de noroc erau deja populare, atât printre nobili, cât și printre țărani și muncitori. Astăzi, internetul a dus gamblingul la alt nivel, în care timpul și distanța nu mai există. Cazinourile „încap” într-un buzunar. Lumea jocurilor de noroc este mai complexă ca niciodată, de aceea ți-am pregătit o listă cu cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre cazinouri. 

ADVERTISING
  1. Cazinourile online vor domina piața

Cazinourile fizice continuă să fie afaceri înfloritoare, fie ca unități dedicate gamblingului, fie ca unități mixte, care funcționează și ca agenții de pariuri. Totuși, în ultimii ani cazinourile online au ocupat tot mai mult din segmentul de piață al gamblingului, iar pandemia a accelerat acest proces. Pe de-o parte, telefoanele și viteza de internet au evoluat îndeajuns pentru a susține sesiuni de joc fără întârzieri sau alte probleme de natură tehnică. Pe de altă parte, noi am devenit tot mai legați de internet, în orice aspect al vieții. Este firesc, așadar, ca tendința de creștere a cazinourilor online să continue.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  1. Doar cazinourile licențiate sunt legale

Orice companie care are ca activitate operarea jocurilor de noroc are nevoie de o licență specială de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Această instituție a statului evaluează legalitatea documentelor și serviciile oferite înainte de  a acorda licența. Scopul este de a proteja jucătorii de eventuale fraude sau furturi de date. Prin urmare, alege doar cazinouri licențiate pentru a juca. Numărul și valabilitatea licenței trebuie să fie vizibile pe prima pagină a site-ului, alături de sigla ONJN, în cazul unui cazino online. Poți verifica oricând lista cu operatorii licențiați și cei neacceptați, pe site-ul instituției. 

ADVERTISING
  1. Gamblingul pe internet este mai convenabil

Confortul este un factor important în gambling, pentru că o experiență bună necesită anumite condiții care ne fac să ne simțim bine. Cazinourile online permit adaptarea și alegerea mediului în care jucăm. Poți juca în pat, în parc, pe malul mării sau oriunde te simți bine. În plus, nu depinzi de un anumit orar. Îți faci singur programul de joc, în funcție de activitățile și responsabilitățile tale. Practicarea jocurilor de noroc online este convenabilă și din perspectiva confidențialității. Într-un cazino fizic nu ești niciodată singur, pe când într-unul online nimeni nu știe că joci.

  1. Cazinourile online au promoții

Pentru că pe piața gamblingului este o concurență acerbă, aproape toate cazinourile online au promoții cu care încearcă să atragă clienți noi. Multe oferă bonusuri de bun venit, pe care le poți accesa în anumite condiții. Citește cu atenție regulamentul ofertelor, pentru că acestea necesită și costuri care intră în răspunderea ta. În plus, sunt valabile doar pentru anumite jocuri și trebuie să respecți anumite condiții, altfel oferta se anulează.

  1. Există riscul să joci excesiv

Cazinourile au multe jocuri de noroc, iar practicarea lor este o activitate extrem de plăcută. Riscul de a exagera cu timpul și bugetul alocat gamblingului este mare, de aceea trebuie să joci responsabil. Asumă-ți o atitudine corectă și matură față de jocurile de noroc, dar și față de viața ta. Dacă simți că pierzi controlul, solicită ajutor apropiaților sau persoanelor specializate. 

Cazinourile online îți oferă distracție variată, cu jocuri clasice sau moderne. Ține cont de cele cinci lucruri enumerate mai sus pentru a te bucura pe deplin de gambling. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇