3 ponturi smart pentru vânzarea cărților la anticariat

Anticariat-carti-Achizitii-carti

Vânzarea cărților la anticariat este o soluție avantajoasă, rapidă și simplă de a scăpa de volumele pe care un cititor nu își mai dorește să le parcurgă. De altfel, poate fi o idee inspirată pentru persoanele care au o bibliotecă generoasă și care au nevoie de un venit suplimentar rapid. Persoanele care aleg să își vândă o parte din cărți sau întreaga bibliotecă la Achizitii-Carti se bucură de mai multe avantaje, printre care: 

Posibilitatea de a vinde orice cantitate de cărți

Persoanele care aleg sa colaboreze cu anticariatul Achizitii-Carti.ro pot să renunțe la orice cantitate de cărți din biblioteca personală. În unele situații, ca mutarea într-o altă țară, vânzarea întregii biblioteci poate fi o soluție avantajoasă pentru eliberarea rapidă a spațiului din bibliotecă, fiind si opțiunea profitabilă de a renunța la cărți. 

ADVERTISING

Oportunitatea de a vinde cărți din absolut orice domeniu

Un alt lucru pe care trebuie să îl cunoască vânzătorii de cărți care răspund la anunțul “cumpăr cărți la kg” este faptul că pot să vândă titluri din orice domeniu. Astfel, dacă în biblioteca lor se regăsesc numai cărți de filozofie, spre exemplu, acesta nu va reprezenta un obstacol în vânzarea la anticariat. Inclusiv cărțile dintr-o bibliotecă mixtă, cu titluri din beletristică, astronomie, științe exacte, religie sau psihologie pot fi vândute cu ușurință la anticariat. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cu alte cuvinte, se poate vinde orice carte (veche sau nouă, indiferent de domeniu) atâta vreme cât se prezintă într-o stare bună. Singurul criteriu care trebuie respectat este ca volumele oferite spre vânzare să nu aibă pagini rupte, pătate sau pagini lipsă.

Obținerea pe loc a unui venit suplimentar 

De multe ori, obținerea rapidă a unor sume de bani poate părea greu de atins, chiar și atunci când este vorba despre sume modice. Totuși, vânzarea cărților la anticariat aduce acest avantaj vânzătorilor, care primesc banii pe loc după ce cărțile sunt evaluate gratuit. Aceștia nu trebuie nici să se deplaseze la sediul anticariatului sau să plătească transportul, ceea ce îi scutește de orice investiție suplimentară. 

ADVERTISING

Vânzarea unui număr mare de cărți atrage obținerea unei sume și mai mare de bani, ceea ce poate fi un real avantaj pentru persoanele care se află în căutarea unei modalități de a obține cât mai repede un venit suplimentar, fără prea multe formalități, fără deplasări și cel mai important, fără investiții suplimentare. Vânzarea integrală a unei biblioteci poate fi cea mai rapidă și sigură metodă de a obține o sumă pentru diferite activități, cum ar fi achiziționarea unor titluri noi sau investiția într-un nou hobby. 

Cumulând toate aceste avantaje, vânzarea cărților la Achizitii-Carti.ro devine un instrument rapid și eficient de valorificare a cărților dintr-o bibliotecă mai mult sau mai puțin bogată, fără ca titlurile sau anul de publicare al cărților să reprezinte un impediment in vanzarea acestora.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇