10 idei pentru ultima zi din an, ca să uiți că suntem în pandemie

10 idei pentru ultima zi din an, ca să uiți că suntem în pandemie

Anul 2020 se apropie de final, iar pentru unii asta înseamnă încheierea unui an extrem de dificil, din cauza pandemiei de COVID-19.

Deși noaptea dintre ani trebuie să o petrecem încă la distanță de cei dragi, asta nu înseamnă că nu putem avea o petrecere de Revelion reușită.

Putem să ne bine-dispunem rapid gândindu-ne că oricum a început deja campania de vaccinare împotriva coronavirusului în țara noastră, iar în case, cel mai probabil, va mai trebui să stăm câteva luni.

Deci, haideți să ne bucurăm de reușitele științifice ale acestui sfârșit de an și să ne gândim cum putem petrece cumpăna dintre ani cât mai frumos posibil, în condițiile date.

ADVERTISING

SpotMedia.ro vă dă câteva idei pentru Revelion, ca să vă luați gândul de la pandemie în momentul trecerii în noul an:

  1. Începe-ți dimineața de 31 decembrie cu un mic dejun special, răsfață-te cu ce îți mai place ție cel mai mult! Dieta începe tocmai în ianuarie 2021!
  2. Ascultă un playlist cu melodiile tale preferate, ca să te încarci cu energie pozitivă în ultima zi din 2020.
  3. Decorează-ți casa cu baloane și mesaje precum ”La mulți ani, 2021!” sau ”Happy New Year”.
  4. Fă o trecere în revistă a lucrurilor bune care ți s-au întâmplat în acest an dificil: ți-ai păstrat locul de muncă, poate ai învățat o limbă nouă, te-ai apucat de un nou hobby sau poate ți-ai descoperit un talent nou.
  5. Ține o petrecere online! Doar pentru că pandemia ne obligă la distanțare, asta nu înseamnă că nu putem petrece alături de prieteni. Măcar virutal. Trimite-le celor dragi un link de zoom și să înceapă petrecerea!
  6. Îmbracă-te pentru ocazie! Chiar dacă nu te duci la un restaurant, asta nu însemnă că nu trebuie să arăți perfect în primele clipe din 2021. Așa că, scoate cămașa cea bună din șifonier sau rochia cu sclipici și nu uita de încălțăminte!
  7. Dacă veni vorba de arătat cât mai bine pentru trecerea în noul an, nu uita să te bărbierești sau să îți aranjezi părul în bucle! Cât timp a trecut de când te-ai dichisit ultima oară?
  8. Nu uita de artificii! Cum nu avem voie să ieșim fără motiv întemeiat după ora 23:00, deci nu putem sărbători momentul trecerii în noul an în stradă, o putem face în casă cu artificii de mână. În plus, nu ar strica dacă ai avea și niște confetti sau vuvuzele la îndemână!
  9. Ține un toast la miezul nopții. Fie virtual, fie cu persoanele cu care locuiești în apartament, închină un pahar de șampanie în cinstea anului care vine.
  10. Stabilește-ți o rezoluție pentru noul an.
ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇