10 idei de pus în practică în zilele de Crăciun, ca să nu te mai gândești la pandemie

10 idei de pus în practică în zilele de Crăciun, ca să nu te mai gândești la pandemie

Sărbătorile de iarnă au venit, după un an provocator și dificil pentru cei mai mulți dintre noi. Și deși pandemia de COVID-19 umbrește magia Crăciunului, nu trebuie să o lăsăm să câștige! Dacă avem voință, putem să ne bucurăm de zilele de Crăciun, în ciuda situației sanitare din țară și din lume.

SpotMedia.ro vă dă câteva idei pentru zilele de Crăciun, ca să vă luați gândul de la pandemie:

  • Pregătește un mic dejun festiv, pentru a te încărca cu energie de Crăciun încă de dimineață! Asigură-te că adaugi și celebrele arome de Crăciun... pune puțină scorțișoară în cafea, servește o portocală ca desert. Eventual, poate reușești să pregătești prima masă a zilei încă de pe 24 seara, ca în dimineața de Crăciun să te relaxezi, mai ales după ce desfaci cadourile primite de la moș.
  • Decorează cât de mult poți! Este anul în care stăm cel mai mult în casă, așa că de ce să nu te bucuri de cât mai multe decorații? Pune beteală și globuri colorate în toate locurile pe care le omiți de obicei.
  • Uită-te la filme de Crăciun! Deși în 2020 s-au anulat câteva filme mult așteptate, cele de Crăciun nu au întârziat să apară! SpotMedia.ro a făcut deja o listă cu cele mai noi filme de Crăciun:
ADVERTISING

Filme de Crăciun 2020: 7 pelicule noi pe care să le vezi de sărbători

  • Citește o carte despre Crăciun. Dacă totuși nu ai chef să te uiți la televizor, ai putea să încerci să citești o carte de Crăciun. Dacă ai copii, poți citi împreună cu familia. Dacă nu, fă-ți o ciocolată caldă și lasă-te transportat în lumea magică din filele cărții alese.
  • Fă karaoke cu cântece de Crăciun. Nu e nevoie să ai talent sau voce bună, ci doar chef de distracție!
  • Trimite-le cadouri celor dragi, chiar dacă vă petreceți sărbătorile la distanță. Ce e mai frumos decât să primești un cadou de la cineva apropiat ție? Asigură-te că trimiți cadourile în timp util, ca să nu întârzie.
  • Ține o petrecere online! Doar pentru că pandemia ne obligă la distanțare, asta nu înseamnă că nu putem petrece alături de prieteni. Măcar virutal. Trimite-le celor dragi un link de zoom și să înceapă petrecerea!
  • Fă un playlist special pentru zilele de Crăciun. În timp ce-ți faci cafeaua, bucură-te de faimoasele piese precum ”Feliz navidad” sau ”All I want for Christmas is you”.
  • Bea vin fiert. Cumpără o sticlă cu vin și prepară-ți o licoare care încălzește orice Grinch. Cel mai fain când îți faci singur vinul fiert este că poți pune ce condimente dorești. Nu uita de portocale!
  • Colindă-i pe cei dragi... virtual. Sună-i cu video pe FaceTime/ WhatsApp sau Messenger și fă-le o bucurie în ziua de Crăciun, cu colindele dragi ție.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇