Violență la lotul masculin de juniori de gimnastică: Un sportiv a fost legat de calorifer, tuns și dezbrăcat

Violență la lotul masculin de juniori de gimnastică: Un sportiv a fost legat de calorifer, tuns și dezbrăcat

În cantonamentul lotului masculin de gimnastică, organizat în Reșița, a avut loc un incident incredibil.

Poliția a început o anchetă după ce un bărbat în vârstă de 15 ani a fost agresat de doi colegi de lot, în timpul unei petreceri la care s-a fumat și s-a consumat alcool, potrivit ProSport.

Sursa citată anunță că tânărul a fost legat de un calorifer, tuns și dezbrăcat. A fost obligat să consume alcool, în timp ce agresorii îi scrumau în cap și mimau un joc sexual, fără ca cineva să intervină.

După ce a scăpat, băiatul a fugit acasă, la Lugoj, unde le-a povestit părinților ce s-a întâmplat. Totuși, nimeni nu a anunțat Poliția.

ADVERTISING

În cele din urmă, Poliția din Caraș-Severin s-a autosesizat după apariția informațiilor în presă și a deschis o anchetă.

Comunicatul Politiei: ”În urma verificărilor efectuate de poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa privind informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la un eveniment în care ar fi fost implicaţi sportivi ai unui lot de gimnastică, în incinta unui complex sportiv din municipiul Reşiţa, în urma căruia unul dintre minori ar fi fost agresat fizic, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul acestui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care au fost comise faptele şi pentru luarea măsurilor legale, ce se impun, faţă de cei responsabili".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇