Viitorul lui Hagi a transferat încă un fotbalist spaniol

Viitorul lui Hagi a transferat încă un fotbalist spaniol

Viitorul a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului spaniol Jose Miguel Castaneda Macho „Josemi” în vârstă de 22 de ani.

„FC Viitorul Constanţa anunţă transferului jucătorului spaniol Jose Miguel Castaneda Macho ‘Josemi’, care a semnat un contract valabil pentru trei ani cu echipa noastră. Bine ai venit Josemi şi mult succes în tricoul negru-albastru”, se precizează pe site-ul citat.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Născut la 26 februarie 1998, Josemi evoluează pe postul de mijlocaş central şi a fost legitimat ultima dată la Las Palmas, grupare din eşalonul secund al Spaniei.

El mai jucat în carieră la echipa a doua a clubului Racing Santander.

Josemi este al treilea fotbalist spaniol din lotul echipei constănţene, după fundaşul Angel Ortega Martinez şi atacantul Victor Fernandez. De asemenea, staff-ul tehnic al echipei cuprinde cinci spanioli, managerul (antrenor principal) Ruben Alfonso De la Barrera Fernandez, secunzii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer, Ivan Penaranda Llaurado şi preparatorul fizic Antonio Camacho Caballero.

Citește și alte articiole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖