Veterane din circuit și colege de generație cu Simona Halep, în turul III la Indian Wells

Veterane din circuit și colege de generație cu Simona Halep, în turul III la Indian Wells

Simona Halep va reveni în sfârșit în circuitul WTA peste puțin timp, la Miami Open Masters 1000, după peste 17 luni de absență în urma unei suspendări primite de către tribunalul Sports Resolution.

Românca de 32 de ani a primit reducerea suspendării la TAS, de la 4 ani la 9 luni, iar la Miami va reveni și va întâlni pe multe dintre fostele sale colege de circuit.

Colege sau veterane de circuit, multe revenind în calendarul WTA tot după o lungă absență, însă una datorată faptului de a fi născut un copil. Aici le amintim Angelique Kerber (Germania, 36 de ani), Caroline Wozniacki (Danemarca, 33 de ani), Naomi Osaka (Japonia, 26 de ani) și Elina Svitolina, care impresionează la Indian Wells, fiind toate calificate în turul III.

Wozniacki, cea care a trecut de Halep în finala de la Australian Open în 2018, a învins-o pe Donna Vekici din Croația, 7-6(5), 6-3, în timp ce Angelique Kerber a reușit surpriza în fața Jelenei Ostapenko (Letonia, 26 de ani), scor 5-7, 6-3, 6-3.

ADVERTISING

Mai mult, nipona Naomi Osaka, fosta lideră mondială WTA, a trecut poate surprinzător de Samsonova, Rusia, 15 WTA, scor 7-5, 6-3, iar Elina Svitolina, fosta învingătoare în Turneul Campioanelor, a depășit-o pe Katerina Siniakova, 6-3, 2-6, 6-1.

România a avut două reprezentante pe tablou la Indian Wells, ambele eliminate, e vorba de Sorana Cîrstea și Ana Bogdan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!