Vestea săptămânii la FCSB: Andrea Compagno, convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei

Vestea săptămânii la FCSB: Andrea Compagno, convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei

Atacantul Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei după parcursul excelent din tricoul FCSB.

Golgheterul roș-albaștrilor se află pe lista lărgită a naționalei Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta, programate pe 23 și 26 martie.

Mihai Stoica a afirmat că nu i-a venit să creadă în momentul în care a primit această veste.

”Veramente a fost emoţionant. Rar mi se întâmplă. Că este lista lărgită nu are nicio importanţă. Să fie convocat la campioana Europei. E un motiv în plus pentru cei tineri că poate să ajungă acolo unde doar visează. Are o sârguinţă cum rar mi-a fost dat să văd. Orice alt jucător nu avea cum să joace în astea două meciuri. A fost criticat, dar el a jucat fenomenal. El marchează. Acum jumătate de oră m-a sunat Argăseală şi mi-a zis că 'Te-ai utiat pe mail?', 'Nu', 'Compagno la națională!" Prima dată mă gândeam care naţională. Mă iei la mişto. M-am uitat. Am primit pe drum (n.r. spre emisiune) vestea.

ADVERTISING

Nu am avut niciun jucător care să fie convocat la asemenea nivel. E posibil să ştie toate lumea că FCSB e o vitrină pentru fotbalişti. Foarte mulţi fotbalişti nu au existat la echipa naţională până au venit la noi. Compagno chiar vrea să meargă, să se materializeze, nu doar să fie pe lista preliminară. Mi-aş dori din toată inima chiar să fie convocat. Vorbisem cu el mai devreme (n.r. cu Gigi Becali), dar nu ştiam”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno are 16 goluri în acest sezon pentru FCSB și U Craiova 1948 și este golgheterul roș-albaștrilor.

ADVERTISING

El a fost cumpărat de FCSB de la U Craiova 1948 cu 1.5 milioane de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇