Vestea primită de Simona Halep în privința participării, cu wildcard, la Wimbledon

Vestea primită de Simona Halep în privința participării, cu wildcard, la Wimbledon

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste importantă în privința participării la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon cu ajutorul unui wildcard.

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat, miercuri, lista cu jucătoarele admise direct pe tabloul principal, dar și în calificări, iar Simona Halep nu se regăsește pe niciuna dintre ele.

Presa din Statele Unite ale Americii vine cu o veste proastă pentru Simona Halep în privința participării la All England Club cu wildcard. Jurnaliștii americani susțin că șansele ca Simona să primească wildcard sunt mici, având în vedere scandalul de dopaj în care a fost implicată.

ADVERTISING

Emma Răducanu, Angelique Kerber sau Venus Williams sunt jucătoarele cotate cu șanse mari la primirea unei invitațiii pe tabloul principal la Wimbledon.

"Este puțin probabil ca Simona Halep să primească wildcard la Wimbledon. Acest lucru se datorează poziției pe care organizatorii au avut-o în jurul Mariei Sharapova (n.r. - în 2017). În ciuda inocenței pe care a clamat-o, Halep va avea parte, probabil, de același tratament.

Ca urmare, există șanse mici și, fără wildcard, este puțin probabil ca Simona Halep să jace la Wimbledon", scrie site-ul tennisuptodate.com.

ADVERTISING

Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!