Veste proastă pentru Real Madrid. Accidentare gravă pentru Vinicius

Veste proastă pentru Real Madrid. Accidentare gravă pentru Vinicius

Fotbalistul brazilian Vinicius Junior a fost supus unor teste medicale la Madrid care au evidenţiat o ruptură a bicepsului femural de la piciorul stâng, care îi afectează tendonul distal, motiv pentru care nu va mai putea disputa restul de meciuri pentru Real Madrid până la finele lui 2023, urmând să fie indisponibil între opt şi zece săptămâni, informează agenţia EFE.

„Dupe testele efectuate astăzi jucătorului nostru Vinicius Junior, de către serviciile medicale de la Real Madrid, el a fost diagnosticat cu o ruptură de biceps femural cu afectarea tendonului distal de la piciorul stâng”, a transmis clubul madrilen într-un comunicat dat publicităţii.

ADVERTISING

Vinicius s-a accidentat în meciul disputat cu echipa Braziliei în faţa Columbiei (1-2), joi, în preliminariile Cupei Mondiale. Întors în capitala Spaniei, el a fost supus unui examen RMN care a confirmat această leziune.

Jucătorul brazilian este la a doua accidentare în acest sezon, după ce a mai suferit o ruptură musculară la bicepsul femural de la piciorul drept, în luna august.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!