Veste proastă pentru PSG

Veste proastă pentru PSG

Atacantul vedetă al echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, accidentat vineri în cursul finalei Cupei Franţei cu Saint-Etienne (1-0), suferă de „entorsă la glezna dreaptă cu o leziune importantă la compartimentul lateral extern”, a anunţat sâmbătă clubul parizian, fără să precizeze durata absenţei sale, informează AFP.

Accidentarea sa este o lovitură dură pentru PSG, care vizează două suplimentare în această vară, Cupa Ligii (finala cu Lyon vinerea viitoare) şi Liga Campionilor.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Diagnosticul său va fi reevaluat în următoarele 72 de ore din punct de vedere clinic şi imagistic", a adăugat clubul.

Cu trei săptămâni înaintea reluării Ligii Campionilor, PSG l-a pierdut pe atacantul Kylian Mbappé, accidentat în min. 31 al finale Cupei Franţei, după ce a fost lovit violent la glezna dreaptă de căpitanul echipei St Etienne, Lois Perrin, care a fost eliminat.

PSG s-a impus prin golul lui Neymar (14) şi a reuşit astfel tripla pe plan intern, după ce şi-a adjudecat şi Trofeul Campionilor (Supercupa Franţei) şi titlul în Ligue 1.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!