Veste proastă pentru FCSB. Un fotbalist important nu a putut fi recuperat pentru derbiul cu CFR Cluj

Veste proastă pentru FCSB. Un fotbalist important nu a putut fi recuperat pentru derbiul cu CFR Cluj

FCSB a primit o veste proastă duminică din partea staff-ului său medical, care nu l-a putut recupera la timp pe tânărul mijlocaș Octavian Popescu, accidentat serios în partida naționalei României cu Belarus, scor 2-1.

Extrema stângă de 20 de ani nu face parte din lotul vicecampioanei României, care va disputa meciul cu CFR în deplasare, duminică de la 21, LIVE pe SpotMedia.ro. El ratase anterior și partida cu Sepsi din play-off, scor 2-1 pentru FCSB, scrie cotidianul Fanatik.

Totuși, o veste importantă este o altă revenire în lotul roș-albastru. Vorbim despre Billel Omrani, fostul vârf de la CFR Cluj, care revine în lotul formației mari pentru prima dată după peste o lună. Fostul atacant de la Marseille se accidentase în partida cu Petrolul, de pe 2 martie.

ADVERTISING

Omrani a apelat chiar și la ajutorul cunoscutului „vraci” Marijana Kovacevici din Serbia pentru o recuperare rapidă, după cum susține același cotidian citat mai sus.

Popescu a jucat ultima oară la FCSB în remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în prima etapă a play-off-ului.

FCSB se află acum la un punct în spatele lui CFR Cluj, dar la 6 lungimi în spatele liderului Farul. O cotă medie a pariorilor pentru victoria oaspeților diseară este de 3 la 1. Partida va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 21.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!