Verdictul specialistului, după faza de arbitraj care poate decide titlul în Superligă, de la Farul - CFR Cluj

Verdictul specialistului, după faza de arbitraj care poate decide titlul în Superligă, de la Farul - CFR Cluj

Marius Avram, fostul arbitru internațional FIFA și-a dat cu părerea în legătură cu faza decisivă din Farul – CFR Cluj, meci care o propulsează pe echipa din Constanța ca mare favorită la titlu de acum.

Sebastian Colțescu a acordat inițial penalti în minutul 89 după un contact între Marins și Janga, însă după consultarea VAR a decis să anuleze propria decizie, iar faza poate deveni vitală la finalul acestui campionat.

„O fază foarte importantă care putea face diferența. În direct am zis că a luat decizia corectă văzând dinamica și felul în care a căzut jucătorul lui CFR Cluj. După aceea am văzut reluarea din cabina VAR, au dat doar o reluare în care se vede că jucătorul Farului lovește mingea, se face o contră și atât.

ADVERTISING

În comunicarea dintre arbitri, Sebastian Colțescu a spus că jucătorul de la Farul nu a atins mingea. Această fază a dovedit că nu a fost penalti.

Janga nu este împiedicat, el este deja în săritură când a existat contact între el și acel fundaș. A avut loc o contră la minge între cei doi jucători, dar este un contact minor. El a stat pe teren drept și nu a fost niciun impact care să fie considerat fault”, puncta după partidă Marius Avram la DigiSport.

Farul e acum la 4 puncte distanță de CFR Cluj și se poate lupta doar cu FCSB dacă aceasta rămâne în plasa liderului și câștigă la Rapid și rămâne deci la 2 puncte în spate.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!