Vasile Miriuță prezintă marile greșeli comise de Șumudică la CFR Cluj: Cu Petrescu și Edi Iordănescu era altceva

Vasile Miriuță prezintă marile greșeli comise de Șumudică la CFR Cluj: Cu Petrescu și Edi Iordănescu era altceva

Vasile Miriuță spune că Marius Șumudică este principalul vinovat pentru ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor.

Fostul antrenor al campioanei afirmă că Șumudică nu i-a pregătit bine fizic pe jucători.

În plus, el afirmă că antrenorul nu știe nici măcar să îi motiveze și că aceștia nu mai formează un grup.

"Dacă ajungi în Champions League, trebuie să faci achiziţii de valoare. CFR a luat nişte jucători buni, dar liberi de contract: Bouhenna, Rodriguez. Trebuie să investeşti şi să aduci 3-4 jucători de mare valoare. Acum un an, am jucat cu Celtic şi n-a fost o diferenţă fizică. Acum a fost o diferenţă fizică de la cer la pământ. Noi n-am putut să alergăm. CFR Cluj e mai slabă faţă de anul trecut, din toate punctele de vedere.

ADVERTISING

Nu mi-a plăcut de când a început campionatul, nu mi-a plăcut nici cu Lincoln. Nu mai văd jucătorii atât de motivaţi, nu ştiu ce se întâmplă. Anul trecut, jucătorii mureau unul pentru altul pe teren. Cu Petrescu sau Edi Iordănescu era sacrificiu, asta nu se mai întâmplă acum. Nu pot să spun despre Marius Şumudică, dar spun ce văd. E clar că echipa suferă şi din punct de vedere fizic. Nu pot să evidenţiez niciun jucător de la CFR", a spus Vasile Miriuță la Look Sport.

CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys Berna din Liga Campionilor, după ce elvețienii s-au impus cu 3-1. În tur, scorul a fost 1-1.

ADVERTISING

Campioana va evolua așadar în play-off-ul Europa League, unde o va întâlni pe Steaua Roșie Belgrad.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!