Marius Șumudică a găsit vinovatul pentru eliminarea din Liga Campionilor: "Impardonabil ce-a făcut"

Marius Șumudică a găsit vinovatul pentru eliminarea din Liga Campionilor: "Impardonabil ce-a făcut"

Marius Șumudică a vorbit despre eliminarea suferită de CFR Cluj din Liga Campionilor după meciul cu Young Boys Berna.

Antrenorul campioanei l-a criticat vehement pe Adrian Păun, jucător eliminat în repriza a doua după ce a văzut cu ușurință al doilea cartonaș galben.

"Voiam să-l schimb pe Păun (n.r - cu Debeljuh). Voiam să-l trec pe Billel în bandă. N-am apucat. A făcut o greșeală care… n-are voie să facă o astfel de greșeală. Asta este, n-ai voie, când știi că ai galben, să dai cu piciorul în minge și să-l iei pe al doilea. A fost într-un moment în care începusem să echilibrăm jocul. Nu se știe dacă marcam un gol, cu toate că ei au avut mai multe situații de a marca decât noi", a declarat Șumudică, potrivit DigiSport.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Șumudică a vorbit și despre evoluția echipei în confruntarea cu Young Boys.

"Am întâlnit o echipă net superioară, mai bună decât noi. Trebuie să privim lucrurile în realitate și să spunem adevărul. O echipă care ne-a pus sub presiune tot timpul, atât la Cluj, cât și aici. De aceea am jucat cu 3 fundași centrali, știam forța lor de atac, cu jucători de viteză. Voiam să mergem la jocul retur cât mai mult la 0-0. Iar am marcat foarte devreme, după care ne-au supus unor presiuni. Am facilitat și noi prin niște greșeli individuale, dar, una peste alta, s-a calificat echipa mai bună și trebuie să fim realiști.

ADVERTISING

Young Boys e o echipă foarte puternică. Hai să nu uităm că, anul trecut, această echipă a bătut Leverkusen 2-0 în Germania, fără drept de apel. După care, au fost scoși de Ajax. La nivelul ăsta întâlnești echipe foarte puternice. Cu acești fani în tribune care i-au împins tot timpul. La 1-0 cântau ca și cum ei ar fi marcat", a mai spus Șumudică.

CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys Berna din Liga Campionilor, după ce elvețienii s-au impus cu 3-1. În tur, scorul a fost 1-1.

Campioana va evolua așadar în play-off-ul Europa League, unde o va întâlni pe Steaua Roșie Belgrad.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!