Vasile Miriuță prezintă marea greșeală comisă de CFR Cluj: "Poate să se supere oricine"

Vasile Miriuță prezintă marea greșeală comisă de CFR Cluj: "Poate să se supere oricine"

Fostul antrenor al formației CFR Cluj, Vasile Miriuță, a prezentat marea greșeală comisă de conducerea ardelenilor în startul acestui sezon.

Miriuță spune că CFR Cluj a greșit enorm când l-a cedat pe Paulo Vinicius.

"E bine că au obţinut calificarea, dar jocul nu m-a convins. Poate să se supere oricine! Dacă a ajuns o echipă din Gibraltar, la CFR acasă, să aibă cinci ocazii uriaşe, atunci este o mare problemă. Le mai dăm un pic de timp, să zicem, dar nu ştiu cât. Dacă vom juca cu elveţienii (n.a. – Young Boys Berna) şi ne vom prezenta aşa, vom avea mari probleme. Pe faza de apărare, am văzut mari probleme. E inadmisibil ce greşeli s-au făcut! La 1-0, înainte de golul lui Sigurjonsson, deja auzeam murmur în tribune. Dar acel gol a salvat această victorie, dar jocul m-a dezamăgit.

ADVERTISING

Cred că Vinicius nu a primit un nou contract, sunt sigur că rămânea. A jucat foarte bine aici, a câştigat campionate. Sincer, Vinicius este peste fundaşii centrali pe care îi are CFR la ora actuală. Bordeianu, Burcă şi Vinicius sunt pierderi mari pentru CFR, formau acel trio pe apărare şi echipele adverse nu aveau atât de multe ocazii. Am avut acest debut de sezon şi nu ştiu să fi văzut un CFR, în ultimii cinci ani, să se apere atât de rău. Mă aştept la altceva de la CFR, jucătorii au potenţial. A fost un joc modest. E adevărat, rezultatele contează, ele te ţin în viaţă, dar mă aştept să se îmbunătăţească jocul. Suporterii CFR-ului cunosc fotbal, aşteaptă să joci, nu doar rezultatul. A lipsit viteza pe faza de atac", a spus Vasile Miriuţă, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

ADVERTISING

CFR Cluj l-a lăsat pe Paulo Vinicius să plece liber de contract, iar acesta a semnat cu FCSB.

Vestea a produs supărare printre fanii lui CFR Cluj, care au acuzat conducerea că astfel s-a pierdut un jucător important.

În ultimul sezon, Vinicius a disputat 25 de meciuri în Liga 1, în care a marcat de 3 ori.

El va primi 15 mii de euro pe lună la FCSB.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!