Variantă surpriză de ”număr 9” apărută la FCSB, după Supercupa României

Variantă surpriză de ”număr 9” apărută la FCSB, după Supercupa României

FCSB a cucerit într-un mod entuziasmant Supercupa României, după un 3-0 categoric joi seara în fața celor de la Corvinul Hunedoara, surprinzătoarea câștigătoare a Cupei României.

Doar trei transferuri a bifat campioana României în această vară, e vorba de Ștefănescu, cu gol marcat joi, Kiki și Daniel Popa, ultimul intrat și el pe teren în partea secundă a jocului de pe stadionul Ghencea.

Fostul atacant Valentin Badea, omul care ducea Steaua București în grupele Champions League în 2006, după o dublă fabuloasă cu Standard de Liege, a indicat un jucător surpriză care ar putea evolua în postura de vârf împins la roș-albaștrii: ”Am văzut că mai e și Edjouma acolo. De ce nu? Dintre toți, eu pe Daniel Popa îl văd ca și număr 9. Edjouma sau Miculescu, dacă ar juca, sunt improvizații. Băluță, la fel. Se pot adapta însă și ei, în funcție de joc. Să așteptăm finalul perioadei de transferuri și poate vom avea surprize, cine știe”, a punctat Badea, într-un interviu pentru cei de la Sportpesurse.ro.

REZUMAT | FCSB a făcut show în Supercupa României. FCSB - Corvinul 3-0

FCSB va începe aventura din preliminariile Ligii Campionilor marți seara, de la ora 22, contra campioanei din San Marino, AC Virtus, meci LIVE pe SpotMedia.ro. Dacă va trece de echipa din enclava italiană, FCSB va da piept cu Maccabi Tel-Aviv din Israel, în turul II preliminar.

ADVERTISING

Malcom Edjouma s-a întors în această vară la FCSB după ce sezonul trecut a stat împrumutat la gruparea italiană de Serie B, Bari, unde a fost coleg și cu românul George Pușcaș.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!