Arbitru cu probleme desemnat la centru pentru meciul de debut al celor de la FCSB în Liga Campionilor

Arbitru cu probleme desemnat la centru pentru meciul de debut al celor de la FCSB în Liga Campionilor

FCSB va începe marți seara aventura preliminariilor pentru UEFA Champions League, într-o partidă din deplasare în San Marino, contra campioanei Virtus AC, de la ora 22.

UEFA a anunțat delegările de arbitrii pentru prima zi de dueluri europene de săptămâna viitoare, iar numele anunțat pentru partida roș-albaștrilor surprinde întrucâtva. Forul european l-a delegat pe bosniacul Antoni Bandici, 34 de ani, pentru meciul dintre Virtus și FCSB. Asistenții centralului vor fi Amer Macici și Damir Lazici, pentru meciul din turul I preliminar al Champions League.

ADVERTISING

Bandici a fost implicat într-un amplu scandal în mai 2017, motiv pentru care Federația de fotbal din Bosnia l-a suspendat pentru un sezon întreg, 2017/2018, scrie DigiSport. El a făcut câteva gafe imense în meciul care a decis titlul dintre Zrinjski contra Radnik Bijelina, scor 2-1. După acea victorie, Zrinjski a câștigat titlul în Bosnia. El a fost apoi suspendat timp de un an, dar a fentat într-un fel suspendarea, căci a activat ca tușier.

El va debuta într-un meci european la meciul campioanei României de marți, acolo unde se va pune în aplicare și noua regulă UEFA, care spune că arbitrul va discuta doar cu cei doi căpitani de pe teren, restul jucătorilor având interzis să interacționeze cu arbitrul.

ADVERTISING

La Virtus va evolua și fostul star de la FCSB, atacantul italian Federico Piovaccari, ajuns acum la 39 de ani. Meciul va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!