Valentin Mihăilă poate reveni în Serie A, la o echipă de Champions League - presă

Valentin Mihăilă poate reveni în Serie A, la o echipă de Champions League - presă

Mijlocașul român Valentin Mihăilă este aproape să părăsească gruparea AC Parma, din Serie B, pentru a fi împrumutat la o echipă cu nume din Italia, fostă participantă în acest sezon în grupele Champions League.

E vorba de Atalanta, grupare din Bergamo care insistă în ultima zi de mercato să îl împrumute pe român, cu drept de cumpărare la vară, pentru suma de 8 milioane de euro.

Luni este ultima zi de mercato în Italia, iar Mihăilă (21 de ani) este dorit cu insistență de Atalanta, una dintre cele mai performante echipe peninsulare în ultimele sezoane, după cum scrie celebrul cotidian Gazzetta dello Sport.

ADVERTISING

În acest sezon la Parma, un sezon măcinat de accidentări totuși pentru fostul oltean, Mihăilă a reușit puține performanțe, el având din momentul ajungerii la Parma, octombrie 2020, 6 goluri bifate, plus trei pase decisive.

Parma a refuzat deja pentru român ofertele primite din partea grupărilor Lazio și Sassuolo, el având o cotă de piață momentan de 6 milioane de euro.

S-a vorbit de o întoarcere în Serie A și pentru celălalt român de la Parma, Dennis Man, însă până la urmă Parma și Sampdoria nu s-au mai înțeles pentru un eventual transfer în această iarnă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!