Va reveni Serena Williams la Australian Open? ”Nu știu dacă a fost ultimul meu turneu sau nu”

Va reveni Serena Williams la Australian Open? ”Nu știu dacă a fost ultimul meu turneu sau nu”

Serena Williams s-a retras definitiv din tenis, cel puțin așa a sunat anunțul ei inițial, după meciul cu Ajla Tomljanovici din Australia, de la US Open, însă lucrurile se pot schimba la viitorul turneu de Mare Șlem.

Marea sportivă americană, ce va împlini 41 de ani la finele lui septembrie, a anunțat înainte de începutul sezonului de hard din America faptul că se va retrage din competiții după US Open, pentru a se dedica vieții de familie, dar lucrurile nu mai sunt acum chiar atât de clare.

Pentru că Serena a revenit cu o declarație neașteptată la doar o zi după meciul cu australianca Tomljanovici. O declarație în care anunță posibilitatea să revină la Australian Open 2023: „Nu știu, nu mă gândesc la asta! Dar întotdeauna am iubit Australia. Am parcurs un drum lung de la Wimbledon anul trecut. Nu știu dacă US Open a fost ultimul meu turneu sau nu”, a declarat Serena Williams, conform cotidianului spaniol AS.

ADVERTISING

Ea a reușit la acest US Open să o învingă în turul 2 chiar pe locul 2 mondial WTA, estona Anett Kontaveit, pierzând în meciul cu sportiva de la Antipozi după un thriller de peste 3 ore.

Serena Williams in tears as her tennis career ends | 2022 US Open | Eurosport tennis

„Vă mulțumesc mult, băieți, ați fost minunați. Am încercat. Mulțumesc, tati, știu că te uiți! Mulțumesc, mama. Le mulțumesc tuturor celor care sunt aici, care au fost de partea mea atât de mulți ani, literalmente decenii, dar totul a început cu părinții mei și ei merită totul, așa că le sunt foarte recunoscătoare. Și n-aș fi Serena dacă nu ar fi fost Venus, așa că mulțumesc, Venus! A fost o călătorie distractivă”, a vorbit Serena plină de lacrimi, imediat după meciul de mai sus amintit.

ADVERTISING

Serena Williams are în palmares 23 de titluri de Grand Slam, iar în circuitul WTA, Serena Williams are 73 de titluri și se află pe locul 5 la acest capitol.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!