Următorul meci al celor de la FCSB este în mare pericol: „Nu vrem să driblăm competiţia”

Următorul meci al celor de la FCSB este în mare pericol: „Nu vrem să driblăm competiţia”

FCSB a învins acasă pe CS Mioveni cu 3-0 sâmbătă seara, însă lotul său este serios avariat de multiple cazuri de COVID-19 care au transformat baza de la Berceni într-un adevărat focar.

În partida de ieri de la Buzău, gazdele în roș-albastru aveau pe foaie doar 13 jucători, cei 11 titulari și două rezerve. Astfel că partida viitoare, dacă nu se însănătoșesc macar câțiva jucători, cea cu Farul din runda următoare din Liga 1, este în mare pericol.

Noi accidentări la FCSB: Mihai Stoica a anunțat că patru titulari vor lipsi în perioada următoare

ADVERTISING

Și o spune chiar Mihai Stoica, managerul grupării patronate de Gigi Becali: „Dramatic poate fi dacă mai pică cineva la teste. Cei care nu au făcut anul trecut au făcut acum. Nu putem să cerem amânare. Nu vrem să driblăm competiţia. În funcţie de teste, vom vedea ce vom face. Nu cred că vom reuşi să recuperăm pe cineva. Suntem în pericol pentru că nu gândim logic. Nu trebuie renunţat la teste, nu e normal”, a spus după joc MM Stoica.

Meme Stoica s-a enervat după FCSB - CS Mioveni. ”Gigi Becali nu interzice, fiecare face ce vrea”

Partida dintre Farul și FCSB ar trebui să aibă loc duminica viitoare, dacă cei de la FCSB evident vor fi în stare să încropească un lot valid pentru aceasta.

ADVERTISING

Vicecampioana are deja 14 jucători infectaţi cu noul coronavirus sau accidentaţi.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!