Universitatea Craiova, pe punctul de a da o lovitură pe piața transferurilor

Universitatea Craiova, pe punctul de a da o lovitură pe piața transferurilor

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Alexandru Mitriţă poate reveni la echipa din Bănie.

”Mitriţă este o opţiune pentru noi, este un jucător foarte iubit aici la Craiova, vom vedea, mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct”, a spus tehnicianul.

Alexandru Mitriţă, fost jucător al Universităţii, s-a despărţit de echipa saudită Al Ahli Jeddah, iar o parte a presei a scris că va semna în curând pentru echipa craioveană. Mitriţă şi Reghecampf au colaborat în perioada în care antrenorul a pregătit formaţia saudită, de la 31 martie şi până la finalul sezonului.

ADVERTISING

Reghecampf a mai spus că vor veni jucători noi la Universitatea, dar vor fi transferaţi doar fotbalişti valoroşi: ''Vor veni jucători, încercăm să aducem şi să alegem jucătorii care să ne ajute cât mai mult în ceea ce vrem să facem, analizăm şi cred eu că până în perioada în care vom pleca la munte în mini-cantonament din pauza pentru meciurile echipei naţionalei vom clarifica absolut tot ceea ce trebuie''.

''Ne dorim jucători care să ridice nivelul echipei. Să aduci asemenea jucători în momentul de faţă, jucători activi, este foarte greu. Trebuie să plăteşti o clauză de reziliere, trebuie să convingi jucătorul respectiv că e un pas important venirea la Craiova, nivelul de salarizare este altul când vrei să aduci un jucător de top, sunt foarte multe lucruri pe car ele întâmpini. Încercăm să găsim cea mai bună soluţie pentru noi'', a explicat tehnicianul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Reghecampf a comentat şi venirea antrenorului Edi Iordănescu la FCSB: ''FCSB este o echipă care îşi doreşte să câştige titlul în România, având pe bancă un antrenor care a avut rezultate şi a câştigat trofeul de campion al României este un plus. Va fi un lucru mai bine pus la punct, vor avea lucrurile mult mai bine definite, deci cu siguranţă vor avea un grup mult mai puternic. Până la duelul cu FCSB avem alte partide mult mai importante''.

Laurenţiu Reghecampf s-a referit şi la eşecul drastic suferit de CFR Cluj cu Steaua Roşie, 0-4 la Belgrad, în play-off-ul Europa League: ''Este păcat că o echipă românească pierde la o diferenţă aşa de mare, dar ei formează o echipă foarte puternică, iau campionatul în România de ani de zile, nu este un lucru uşor de digerat. În momentul de faţă ăsta este adevărul şi cred eu că trebuie să facem mult mai multe lucruri bune pentru performanţă şi pentru a putea reuşi să ajungem în fotbalul internaţional''.

ADVERTISING

Universitatea Craiova o va întâlni pe Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, de la ora 18:30, pe teren propriu, în etapa a şasea a Ligii I de fotbal.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇