Un nou transfer pe axa FC U Craiova - FCSB, după afacerea Compagno

Un nou transfer pe axa FC U Craiova - FCSB, după afacerea Compagno

FCSB a realizat vara trecută unul dintre cele mai importante transferuri din ultimii ani, aducerea lui Andrea Compagno de la FC U Craiova, gruparea patronată de Adrian Mititelu.

Acum, în campania din vară de transferuri, FCSB vrea să fie foarte activă și să aducă jucători de certă valoare, pentru a nu mai rata titlul sezonului următor, când se vor împlini 9 ani de la precedentul.

După ultimele informații din presă, FCSB ar părea interesată de fundașul central al craiovenilor, Andre Duarte, fundaș portughez de 25 de ani. Stoperul se află într-un conflict cu Adrian Mititelu și poate pleca din vară de la gruparea din Craiova.

ADVERTISING

Lui Duarte îi expiră contractul cu FC U Craiova pe 30 iunie, însă Adrian Mititelu a explicat că înțelegerea a fost prelungită cu încă un an, până în 2024.

"Eu vreau să cred că FCSB e club serios și nu sunt ei în spate acestei decizii de a instiga jucătorul să denunțe un contract cum că n-ar fi prelungirea sau alte nebunii. Eu vreau să cred că FCSB e un club serios. Gigi Becali e un om credincios, crede foarte mult în lucrurile astea, nu cred că face asta.

Știu că la Constanța a fost cu un sobor de preoți la meci. Un om care crede foarte mult în aceste lucruri nu cred că se pretează să instige un jucător să-și denunțe unilateral contractul pe motiv că n-ar mai fi valabil, că nu știu ce", a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Superfanii.

ADVERTISING

Duarte a fost titular în toate cele 39 de partide din campionat ale lui FCU, având o cotă de piață de 750.000 de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!