Adrian Mititelu reacționează după ce s-a hotărât rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova: O decizie normală

Adrian Mititelu reacționează după ce s-a hotărât rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova: O decizie normală

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a reacţionat după ce Comisia de Recurs a FRF a dictat rejucarea partidei cu Sepsi, partidă abandonată care iniţial primise un verdict fără precedent: 3-0 la masa verde pentru echipa din Sfântu Gheorghe.

Mititelu susține că decizia este una corectă și normal, astfel că nu consideră că echipa sa a beneficiat de vreo lacună a regulamentului FRF.

Deși inițial s-a dictat 3-0 la masa verde pentru Sepsi, în urma scandărilor xenofobe ale galeriei oltene, Comisia de Recurs a FRF a întors decizia Comisiei de Disciplină.

ADVERTISING

”Nu sunt deloc beneficiar ale unor lacune ale regulamentului. Regulamentul este foarte corect, dar a fost interpretat greşit de arbitru şi de o parte a celor care au dat decizia la fond.

Dacă meciul era la Craiova şi cădea în sarcina noastră organizarea, probabil că nimeni nu mai intra pe stadion şase etape, deci să fiţi convinşi că în proporţie de 99% galeria Craiovei nu va mai face aşa ceva şi, probabil, că şi alte galerii, că au văzut că nu e de glumă cu chestia asta. Au fost întrerupte meciuri pentru lucruri mult mai grave şi s-au rejucat, dar vouă vă place sângele.

ADVERTISING

E o decizie normală. Aceste puncte sunt hotărâtoare! E o chestiune nu de ieri, de azi, ci de ani de zile, de la moşi-strămoşi poate. Nu pot ca eu, club de fotbal, să platesc pentru nişte acte care nu ţin de mine, să educăm suporterii.

Nu poţi să faci clasamentul prin prisma inacţiunii celor de la Sepsi, care puteau să-i evacueze, sau a acţiunilor unor indivizi ce nu pot fi educaţi de club”, a declarat Mititelu, pentru Orange Sport.

Meciul Sepsi - FCU Craiova 1948 se va juca pe data de 16 martie.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!