Un nou stadion modern în România

Un nou stadion modern în România

Lucrările la noua arenă a celor de la Sepsi au fost finalizate.

Inaugurarea arenei se va produce cu ocazia meciului cu FC Voluntari, din etapa a 12-a a Ligii 1, programat pe 17 octombrie.

"ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe a finalizat lucrările la noul stadion ”ARENA SEPSI OSK”, o bază care se ridică la cele mai inalte standarde.

Stadionul - situata pe str. Lunca Oltului nr. 106 - corespunde cerințelor prevăzute de legile și regulamentele în vigoare și a fost omologat pentru jocurile din Campionatul Național Casa Pariurilor Liga I.

ADVERTISING

Prima partidă care se va disputa pe Arena Sepsi OSK este cea dintre echipa gazdă și FC Voluntari, contând pentru etapa a 12-a și programată sâmbătă, 17 octombrie, ora 17.30", se arată într-un comunicat al LPF.

#csakazosk #közösség #comunitateLÉPÉSRŐL LÉPÉSRE /PAS CU PAS2021➡️ 10 éves a Sepsi OSK! / 10 ani de la înfiinţarea clubului Sepsi OSK!2021➡️A Sepsi OSK első szereplése nemzetközi porondon! / Prima participare a lui Sepsi OSK într-o competiţie europeană! 2021➡️ 100 éve alapították Sepsiszentgyörgy első futballcsapatát! / 100 de ani de la înființarea primei echipe de fotbal din Sfântu Gheorghe! 2021➡️ Megnyitja kapuit a Sepsi OSK Aréna. / Arena Sepsi OSK își deschide porțile. ÉS NEM ÁLLUNK MEG! / ŞI NU NE OPRIM!????⚪️ Hajrá Sepsi OSK! / Hai Sepsi OSK!

Publicată de Sepsi OSK pe Marţi, 5 octombrie 2021

Noul stadion al lui Sepsi are o capacitate de 8.400 de locuri și dispune de un gazon hibrid, cu încălzire și drenaj.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇