Un jucător legendar spune că naționala sa a ”cumpărat” toate meciurile de la Campionatul Mondial

Un jucător legendar spune că naționala sa a ”cumpărat” toate meciurile de la Campionatul Mondial

Rusia a găzduit Campionatul Mondial din 2018, iar unul dintre jucătorii săi legendari din toată istoria naționalei face niște dezvăluiri cu adevărat incredibile, la șase ani după acel turneu final.

Andrei Kanchelskis (54 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Rusiei, spune cu subiect și predicat faptul că rușii au „cumpărat” meciurile de la Campionatul Mondial pe care l-au organizat în 2018.

Rusia a fost eliminată atunci în sferturi de Croația, după ce au terminat pe 2 într-o grupă cu Uruguay, Arabia Saudită și Egipt, iar în optimi a trecut de Spania după executarea loviturilor de departajare.

ADVERTISING

„Nu am nimic împotriva lui Cherchesov (n.r.: antrenorul de atunci al Rusiei), dar pentru ce să îl felicit? Că am cumpărat meciurile? Da, toate meciurile au fost cumpărate! Am fost gazde și am făcut același lucru ca la Mondialul din Coreea de Sud și Japonia. Spania a jucat inexplicabil de prost. A fost un meci ciudat pentru mine. Adevărul probabil urmează să se afle.

Spain (3) 1-1 (4) Russia - The Russians Win On Penalties - World Cup 2018 - Full HD

V-ați întrebat de ce antrenorul Spaniei a fost demis la câteva zile distanță? Nu credeți că prezența Regelui Spaniei în tribune a avut o legătură? Credeți-mă, a fost o înțelegere specială. Am jucat fotbal, știu și înțeleg jocul. Spaniolii n-au lovit mingea așa cum ne-au obișnuit”, a declarat Kanchelskis, citat de Sportal.rs.

ADVERTISING

Kanchelskis a bifat în cariera sa echipe precum Dinamo Kiev, Șahtior, Manchester United, unde a bifat 123 de meciuri și 28 de goluri, dar și Everton, Fiorentina, Rangers, Manchester City, Southampton, Al Hilal sau Dinamo Moscova. A bifat 59 de meciuri în prima reprezentativă, pentru URSS și Rusia, marcând 7 goluri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!