Un fotbalist suedez, păcălit de CFR Cluj: Încearcă să recupereze o sumă mare de bani de 12 ani

Un fotbalist suedez, păcălit de CFR Cluj: Încearcă să recupereze o sumă mare de bani de 12 ani

Un fotbalist suedez încearcă să recupereze o sumă uriașă de bani de la CFR Cluj de 12 ani. A câștigat procese la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne și FIFA, dar banii tot nu i-a văzut.

În 2008, CFR Cluj dădea o adevărată lovitură pe piața transferurilor, după ce a obținut semnătura fundașului suedez Mikael Dorsin, care avea prezențe constante în Liga Campionilor pentru Rosenborg.

Pentru a-l convinge să semneze, cei de la CFR Cluj i-au oferit un contract pe trei ani, cu un salariu total de 3.6 milioane de euro, conform surselor SpotMedia.ro.

ADVERTISING

După doar opt meciuri, cei de la CFR Cluj i-au propus lui Dorsin rezilierea contractului. Suedezul a fost de acord, după ce șefii din Gruia i-au dat în scris că-i vor oferi 1 milion de euro.

Dorsin a așteptat însă în zadar banii și, conform surselor SpotMedia.ro, nu i-a primit nici până astăzi.

În toți acești ani, între Dorsin și CFR Cluj au existat numeroase procese, atât la FIFA cât și la TAS. De fiecare dată, câștigător a fost fundașul suedez, ajuns astăzi la vârsta de 38 de ani și retras din activitate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Chiar și așa, cei de la CFR Cluj nu au dorit să-i plătească datoria, amânându-l de fiecare dată. Între cele două părți au existat numeroase corespondențe, chiar și în ultimele luni, iar CFR i-a tot promis că situația se va rezolva, însă banii nu au fost virați nici până astăzi.

Contactat de SpotMedia.ro, Dorsin a confirmat că nu a primit banii, dar nu a dorit să facă alte comentarii pe acest subiect.

Mikael Dorsin a fost internațional suedez, iar în prezent ocupa funcția de director sportiv de la Rosenborg. El este doar unul dintre foștii jucători de la CFR Cluj cu astfel de probleme după plecarea din Gruia.

ADVERTISING

Într-un alt articol publicat în exclusivitate de SpotMedia.ro, arabii au confirmat oferta pe care i-au făcut-o lui Cosmin Olăroiu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇