Un fost mare fotbalist a fost arestat

Un fost mare fotbalist a fost arestat

Selecţionerul echipei de fotbal a Ţării Galilor, Ryan Giggs, a fost arestat sub acuzaţia de violenţă domestică, au anunţat marţi multe ziar britanice în ediţiile lor de luni, informează AFP.

Federaţia galeză de fotbal (FAW) a indicat, la rândul ei, prin intermediul unui comunicat, că „este la curent în legătură cu un incident care îl vizează pe antrenorul echipei naţionale Ryan Giggs”, adăugând însă că „nu va face niciun comentariu în această fază”.

Potrivit ziarului The Sun, poliţia a fost chemată la locuinţa fostului jucător emblematic al clubului Manchester United, duminică seara, după ce fost informată de existenţa unor incidente.

Ryan Giggs, în vârstă de 46 ani, a fost apoi arestat şi interogat pentru presupuse acte de violenţă care au generat leziuni.

Poliţia din Manchester a recunoscut, într-un comunicat, că a fost anunţată duminică seara că o femeie în jur de 40 de ani a fost uşor rănită, însă starea acesteia nu a necesitat tratament medical.

„Un bărbat în vârstă de 46 ani a fost arestat”, a adăuga poliţia, fără alte detalii.

Reprezentativa Ţării Galilor a anulat marţea trecută o conferinţă de presă în cadrul căreia Giggs urma să comunice componenţa lotului său în vederea meciului amical cu Statele Unite, precum şi a partidelor din Liga Naţiunilor împotriva Irlandei şi Finlandei, prevăzute luna aceasta.

ADVERTISING

Ryan Giggs a fost numit selecţioner al Ţării Galilor în ianuarie 2018, după o carieră fabuloasă ca jucător, în cursul căreia a cucerit cu Manchester United, între altele, 13 titluri de campion al Angliei şi două trofee ale Ligii Campionilor. El a fost selecţionat, totodată, de 64 de ori în naţionala galeză.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇