Un fost mare campion, radical cu legendele Nadal și Federer: Nu vor mai câștiga turnee de Mare Șlem

Un fost mare campion, radical cu legendele Nadal și Federer: Nu vor mai câștiga turnee de Mare Șlem

Un tenismen cu nume al ultimului deceniu în sportul alb face o analiză foarte dură în ceea ce privește șansele celor doi mari campioni Rafa Nadal și Roger Federer, șanse de a mai câștiga măcar un trofeu de Mare Șlem de aici înainte.

Cei doi s-au oprit, ca și Novak Djokovici de altfel, la suma de 20 titluri, iar acum și Federer și Nadal au luat o pauză lungă din circuit din cauza problemelor medicale și a operațiilor suferite.

Ce a spus Novak Djokovici după triumful din finala de la Wimbledon. Mesaj special către Roger Federer și Rafa Nadal

ADVERTISING

Nikolay Davydenko, fost câștigător în 2009 al Turneului Campionilor, este de părere că finalul carierelor celor doi este mai mult decât aproape: „Poate că vor mai câștiga turnee, nu zic că nu, nu spun că vor pierde toate meciurile de acum încolo, dar nu-i mai văd câștigând în turnee de Grand Slam. Pot să joace timp de o oră, o oră și jumătate, dar dacă ceva nu merge bine, se vor accidenta din nou și iar vor lipsi o lungă perioadă de pe teren. Roger și Rafa vor cădea în clasament. Nu joacă niciun turneu acum și nu știu dacă vor mai juca.

Davydenko v Del Potro: ATP Finals 2009 Final Highlights

Nu știm când vor reveni. Roger a făcut deja tot ce trebuia să facă. Ce vrea acum să facă e să arate că încă mai poate câștiga ceva la 40 de ani, dar nu știu ce fel de medicamente te pot face ca la 40 de ani să arăți ca la 20. Corpul e istovit, a jucat deja multe meciuri”, a declarat marele campion rus, în prezent în vârstă de 40 de ani, retras din activitate în 2014, conform Punto de break.

ADVERTISING

Ultimul câștigător de turneu de GS este rusul Daniil Medvedev, cel care l-a învins pe Djokovici în ultimul act la US Open și i-a refuzat șansa Marelui Șlem.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Emma Răducanu a fost sfătuită să îl aleagă pe Darren Cahill drept noul său antrenor

Ultimele noutăți în ceea ce privește transferul lui Ianis Hagi la Roma. Ar putea deveni cel mai scump fotbalist din istoria lui Rangers

Două cutremure au avut loc sâmbătă dimineață, în Vrancea și Argeș

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!