Un fost internațional român a început o carieră în agricultură: "La tractor mă bag, la combine nu"

Un fost internațional român a început o carieră în agricultură: "La tractor mă bag, la combine nu"

Un fost campion al României a decis să renunțe la cariera de antrenor și a început o viață nouă, fiind angajat în agricultură.

Fostul fundaș Cosmin Bărcăuan s-a retras din fotbal și administrează terenurile pe care Gigi Nețoiu le are în localitatea Cetate. El spune că nu se sfiește să conducă tractoarele pe câmpurile din localitate.

"În viață trebuie să fii pregătit pentru orice. Sunt un om căruia îi plac provocările noi. Vreau să spun că în momentul de față ceea ce fac îmi place și asta contează cel mai mult. Avem 200 de hectare de mazăre de consum, cultivăm porumb. Responsabilitățile sunt mari, nu te poți juca aici. Tractoare am mai condus, la combine nu mă bag că e gabarit mare", a spus Bărcăuan pentru ProSport.

ADVERTISING

Fostul jucător a încercat o carieră de antrenor, dar în România a pregătit-o doar pe FC Voluntari II. Astfel, a decis să se retragă.

"Aici nu e cazul de salariu. Mi-am terminat o licență Pro cu gândul să antrenez, am terminat o facultate de drept, dar pur și simplu nu m-am regăsit în ceea ce se întâmplă acum în fotbal. Nu prea e în regulă. Felul cum sunt tratați… Nu îi lasă nimeni să își facă treaba", a mai spus fostul fotbalist.

Bărcăuan are 8 meciuri pentru naționala României, iar în carieră a jucat la echipe că Universitatea Craiova, Dinamo, Șahtior și PAOK Salonic.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!