Un club din Liga 1 a anunțat raportarea a încă două cazuri de coronavirus

Un club din Liga 1 a anunțat raportarea a încă două cazuri de coronavirus

O formație de Liga 1 a anunțat că în sânul echipei mai există încă două cazuri de COVID-19, nu singurele însă de la începutul acestui nou sezon competițional 2020/2021.

Vorbim de gruparea UTA Arad, care a anunțat că sâmbătă jucătorii, staff-ul tehnic şi staff-ul auxiliar al grupării au susţinut o nouă testare pentru coronavirus, a 11-a serie de teste.

Cristi Manea a scăpat de "coșmarul" Apollon și a fost transferat definitiv în Liga 1 - presă

În cea mai mare parte sunt rezultate negative, cu excepția a două dintre persoanele diagnosticate anterior cu rezultat pozitiv. Un alt rezultat e neconcludent.

ADVERTISING

"În dimineaţa zilei de 5 septembrie, jucătorii, staff-ul tehnic şi staff-ul auxiliar al clubului UTA au susţinut o nouă testare Covid, cea de-a unsprezecea de la data instaurării protocolului. Rezultatele au sosit în această seară (n.r. - sâmbătă) şi sunt negative. Excepţie fac trei dintre persoanele diagnosticate anterior cu rezultat pozitiv. Din totalul de şase persoane pozitive, trei sunt acum negative şi reintegrate în programul echipei. Două rezultate sunt tot pozitive, în timp ce unul este neconcludent. Până la o nouă testare, cele trei persoane rămân în afara circuitului".

Se arată în comunicatul de presă emis de clubul arădean.
ADVERTISING

UTA va reveni în Liga 1 de săptămâna viitoare, când va avea meci la Pitești cu FC Argeș, în derbiul echipelor care au promovat în acest sezon în Liga 1.

D.A.

Iată și alte știri interesante din Liga 1, pe care le puteți vizualiza numai pe SpotMedia.ro:

Un fost antrenor din Liga 1 a preluat o echipă din...India

Liga 1: UTA și FC Voluntari remizează la inaugurarea noului stadion din Arad

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇