Un autogol demn de cel al lui Bănel Nicoliță pe Santiago Bernabeu a fost bifat în Cupa Angliei (Video)

Un autogol demn de cel al lui Bănel Nicoliță pe Santiago Bernabeu a fost bifat în Cupa Angliei (Video)

Chelsea s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei după un meci nebun cu lidera din Championship, liga secundă engleză, scor 4-2 cu Leicester.

La scorul de 2-0, după reușitele semnate de Marc Cucurella (13′) și Cole Palmer (45+1′), londonezii și-au marcat un autogol antologic, care tuturor ne-a adus aminte de reușita lui Bănel Nicoliță în proprie poartă cu Real Madrid, din grupele Champions League, când Steaua pierdea cu 1-0 pe 1 noiembrie 2006.

Fundașul francez Axel Disasi, adus de Chelsea vara trecută de la AS Monaco pentru suma de 45 de milioane de euro, a vrut să-i paseze goalkeeper-ului Robert Sanchez, de lângă Patson Daka, însă pasa a fost una care a semănat mai degrabă cu un șut puternic. În plus, portarul în albastru era mult ieșit din poartă, astfel că nu a putut evita catastrofa.

Până la urmă, Chelsea a rezistat și a câștigat cu 4-2, chiar dacă Leicester a egalat pe final la doi, iar Chelsea a trebuit să marcheze de două ori în prelungiri, prin Chukwuemeka și Madueke, rămânând cu șansa de a câștiga un trofeu în acest an, după ce a pierdut finala Cupei Ligii cu Liverpool, iar în campionat este abia pe 11.

ADVERTISING

Duminică are loc și marele derbi al Angliei între Manchester United și Liverpool, tot în faza sferturilor de finală ale FA Cup, cea mai veche competiție de fotbal din lume.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!