Tyson Fury revine în ring pentru a-și apăra centura WBC la categoria grea

Tyson Fury revine în ring pentru a-și apăra centura WBC la categoria grea

Pugilistul britanic Tyson Fury îşi va apăra titlul de campion mondial la categoria grea (versiunea WBC) împotriva compatriotului său Derek Chisora, pe Stadionul Tottenham Hotspur din Londra, în data de 3 decembrie, a anunţat boxerul, joi, citat de AFP.

Fury l-a mai învins pe Chisora (33 de victorii, 12 înfrângeri) în două rânduri, la Londra, prin decizie unanimă pe Wembley în iulie 2011 şi prin KO tehnic în runda a 10-a trei ani mai târziu la ExCel.

Această alegere a unui adversar mai puţin susceptibil să-l încurce a intervenit după eşecul negocierilor pentru un eventual meci contra altui britanic, Anthony Joshua, fost campion WBA, IBF şi WBO la categoria grea.

ADVERTISING

Neînvins, Fury (32 victorii, un meci nul) a scris pe Twitter: "Am plecat spre Del Boy (porecla lui Chisora)! Ne întâlnim pe 3 decembrie la Londra!"

Tyson Fury, supranumit "Gipsy King", în vârstă de 34 de ani, va urca în ring pentru prima oară de la apărarea titlului contra compatriotului său Dillian Whyte pe Wembley, în aprilie.

Chisora, în vârstă de 38 de ani, a boxat pentru ultima oară în luna iulie, când l-a învins pe bulgarul Kubrat Pulev prin decizia unanimă, la O2 Arena din Londra.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇