Tyson Fury l-a făcut KO pe Dillian Whyte (Video)

Tyson Fury l-a făcut KO pe Dillian Whyte (Video)

Tyson Fury și-a păstrat sâmbăta seara centurile WBC și The Ring la categoria grea.

Pugilistul britanic l-a învins prin TKO pe Dillian Whyte într-o luptă disputată pe stadionul Wembley, umplut până la refuz. Aproximativ 100.000 de spectatori au asistat pe viu la cea de-a 32 victorie din cariera celui poreclit The Gypsy King.

Fury, neînvins la profesioniști, a controlat în totalitate lupta cu Whyte și l-a trimis la podea în runda a 6-a, cu un upercut ca la carte.

Boxerul născut în Jamaica, dar care evoluează pentru Marea Britanie, a încercat să se ridice, dar era evident că nu mai poate continua, astfel că arbitrul a pus capăt luptei.

Cu victorii la Joseph Parker, Derek Chisora sau Alexander Povetkin, Dillian Whyte (34 de ani) se anunța un adversar redutabil pentru Tyson Fury, dar n-a reușit să-l pună deloc în dificultate pe sportivul născut la Manchester.

ADVERTISING

Tyson Fury (33 de ani) l-a ținut la distanța, așa cum excelent a reușit și în ultimele două lupte cu Deontay Wilder, iar când a prins momentul nu a ezitat să arate de ce este considerat cel mai bun boxer din lume la categoria grea.

La interviul de după meci, Tyson Fury a anunțat că lupta cu White a fost probabil ultima din carieră.

"I-am promis soției și cred că asta a fost ultima mea luptă. Și ce mod de a ieși din scenă", a declarat Tyson Fury după lupta cu Whyte.

Pentru Whyte a fost cea de-a treia înfrângere din carieră și a doua venită după un upercut, așa cum s-a întâmplat și în prima luptă cu Povetkin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

23 din cele 32 de victorii ale lui Fury au venit înainte de limită.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇