Turneul Campioanelor 2021: S-a stabilit prima semifinalistă

Turneul Campioanelor 2021: S-a stabilit prima semifinalistă

Estonianca Anett Kontaveit, cap de serie Nr.8, s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, competiţia de final de sezon din circuitul feminin de tenis (WTA), dotată cu premii totale în valoare de 5 milioane de dolari, care are loc anul acesta la Guadalajara (Mexic), după ce a trecut vineri de cehoaica Karolina Pliskova, a treia favorită, cu 6-4, 6-0.

Aflată în mare formă, jucătoarea estoniană, care a câştigat de la finele lunii septembrie patru turnee (Cleveland, Ostrava, Moscova şi Transylvania Open de la Cluj), şi-a asigurat primul loc în grupa Teotihuacan cu 2 victorii.

Vezi toate ponturile si pariurile la tenis aici

Miercuri, la debutul său în competiţie, Kontaveit a trecut de o altă jucătoare din Cehia, Barbora Krejcikova, a doua favorită, laureata surpriză de la Roland Garros din luna iunie.

În celălat meci al grupei, spanioloaica Garbine Muguruza (Nr.6) a dispus de Krejcikova, cu 2-6, 6-3, 6-4, şi a urcat pe locul secund în grupă cu o victorie, urmată de Pliskova (1 victorie) şi Krejcikova (o victorii).

Primele două jucătoare din fiecare grupă (Teotihuacan şi Chichen Itza) se califică în semifinale. Dacă două jucătoare sunt la egalitate, rezultatul confruntării lor directe le departajează.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!