Trei arbitri români au fost delegați la meciuri din cupele europene

Trei arbitri români au fost delegați la meciuri din cupele europene

Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs și Radu Petrescu vor conduce la centru, în această săptămână, meciuri din Europa League și Conference League.

„Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs și Radu Petrescu împreună cu brigăzile lor vor conduce partide din Europa League și Conference League.

Joi, 17 martie, de la ora 22:00, Ovidiu Hațegan se va afla la centru la partida Lyon – FC Porto, returul optimilor Europa League. În tur, în Portugalia, francezii s-au impus cu 1-0. Hațegan îi va avea alături pe asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial fiind italianul Fabio Maresca. Tot din Peninsulă sunt și arbitrii VAR, Marco Di Bello și Marco Guida.

ADVERTISING

Tot joi, de la 19:45, la un alt joc din optimile Europa League, Steaua Roșie – Rangers, va arbitra Istvan Kovacs, ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și de Horațiu Feșnic, al patrulea oficial. Oficialii VAR sunt Christian Dingert și Harm Osmers, ambii din Germania. În tur, Rangers s-a impus cu 3-0.

Radu Petrescu a fost delegat la partida Roma – Vitesse (1-0 în tur) din optimile Conference League, programată joi, de la 19:45. Din brigada ”centralului” român mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Mihai Marica, în timp ce al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan", se arată într-un comunicat al FRF.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇