Tras pe linie moartă la Rangers, Ianis Hagi e cerut cu insistență la echipă: "A arătat de ce e capabil"

Tras pe linie moartă la Rangers, Ianis Hagi e cerut cu insistență la echipă: "A arătat de ce e capabil"

Ianis Hagi (25 de ani) a fost tras pe linie moartă, trimis la echipa a doua a lui Rangers și anunțat să-și caute alt angajament, însă presa din Scoția îl cere la prima echipă.

Jurnaliștii scoțieni susțin că, având în vedere ultimele rezultate, Philippe Clement ar trebui să-și regândească decizia în privința lui Ianis Hagi, pe care nu l-a inclus în planurile sale.

Site-ul rangersnews.uk scrie că Ianis Hagi ar trebui reprimit în lotul echipei mari a lui Rangers și utilizat. El mai are contract cu Rangers până în 2026.

ADVERTISING

"Acum că Ianis Hagi are mai multe antrenamente și meciuri în picioare, Clement trebuie să-și regândească planurile în privința lui. Trimis la echipa a doua, unde a reușit un hat-trick și a pasat decisiv o dată, Hagi a arătat de ce este capabil și că este mai talentat decât orice alt jucător al lui Rangers pe poziția sa, o îmbunătățire imediată", scrie sursa citată.

Ianis Hagi își caută echipă, având în vedere că a fost trimis la formația secundă a lui Rangers, dar până în prezent agenții săi n-au găsit o echipă interesată de serviciile sale.

ADVERTISING

El este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇