Toți ochii pe transferuri: Ce super mutări sunt așteptate în ianuarie și ce se întâmplă cu Messi

Toți ochii pe transferuri: Ce super mutări sunt așteptate în ianuarie și ce se întâmplă cu Messi

Luna ianuarie ar putea aduce unele dintre cele mai spectaculoase transferuri din acest an. Printre jucătorii vizați se numără și Lionel Messi.

Intrat în ultimele șase luni de contract, starul Barcelonei are mai multe opțiuni și poate semna cu oricine. Una dintre ele este să rămână în continuare la echipa la care a făcut istorie.

Celelalte trei variante vehiculate în acest moment sunt Manchester City, antrenată de Pep Guardiola și unde joacă prietenul Aguero, PSG, unde a ajuns Pochettino și unde se află prietenul Neymar, sau o echipă din America.

ADVERTISING

”Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Messi. El a spus-o că nu vrea să ia acum vreo decizie și trebuie respectat. (...) Nu văd nicio problemă că a intrat în ultimele luni de contract. Nu suntem îngrijorați”, a spus antrenorul său de la Barcelona, Ronald Koeman.

În ce privește, acolo unde Mauricio Pochettino tocmai a fost instalat antrenor, lista de transferuri îi mai cuprinde și pe foștii săi jucători de la Tottenham - Eriksen (dezamăgitor la Inter) și Alli.

David Alaba la Real Madrid, din postura de jucător liber de contract, și Erling Haaland la Manchester United, pentru aproape 100 de milioane de euro, ar fi alte două super mutări în această iarnă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇