Tenismena testată pozitiv cu noul coronavirus dezvăluie coșmarul trăit în Australia: "Condițiile sunt lamentabile, m-au abandonat"

Tenismena testată pozitiv cu noul coronavirus dezvăluie coșmarul trăit în Australia: "Condițiile sunt lamentabile, m-au abandonat"

Jucătoarea iberică Paula Badosa a fost testată pozitiv cu noul coronavirus înaintea turneelor din Australia.

Ea a fost mutată într-un hotel transformat în centru medical și de o săptămână nu a mai primit nicio informație.

Australienii au refuzat să o testeze din nou sau să-i spună ce tip de coronavirus are.

De asemenea, ei nu i-au oferit produse de curățenie sau care să-i permită să se antreneze.

"De când am fost mutată aici nu am mai fost testată deloc. Am cerut să fiu testată din nou ca să știu cum sunt. De asemenea, i-am sunat pe doctori să-mi spună ce fel de virus am deoarece au trecut 6 zile și ar trebui să știe. Nu am primit niciun răspuns, nu mi-au dat nicio informație. Este cea mai proastă experiență din cariera mea. Nu mi se pare corect că regulile s-au schimbat în timpul zborurilor, când nu mai aveam alta opțiune. Condițiile în care suntem aici sunt lamentabile, nu le așteptam. Primul lucru recomandat când ai virusul este să aerisești spațiile, să circule aerul.

ADVERTISING

Dar eu nu am ferestre în camera mea de 15 metri pătrați! Este evident că pot respira doar propriul meu virus. Am cerut produse de curățenie, un aspirator, dar nu mi-au dat nimic. Am așteptat 5 zile să-mi trimită materiale ca să mă pot antrena și n-am primit nimic. Este incredibil, mai ales că sunt singura sportivă în situația asta. Nu poți spune că au prea multe cazuri și nu se descurca. Mă simt abandonată deoarece nu mă pot antrena, nu îmi spun ce virus am, nu am nicio informație de la turneu. Totul este foarte prost organizat", a spus Badosa pentru ediția tipărită a cotidianului Marca.

ADVERTISING

Paula Badosa ocupă locul 67 în clasamentul WTA.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇