Nicușor Dan elimină sigla Primăriei Capitalei de pe tricourile CSM București: Ce se întâmplă cu finanțarea clubului

Nicușor Dan elimină sigla Primăriei Capitalei de pe tricourile CSM București: Ce se întâmplă cu finanțarea clubului

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că va elimina sigla Primăriei de pe tricourile echipei de handbal feminin CSM București.

În locul siglei Primăriei Capitalei, Nicusor Dan dorește că CSM București să atragă finanțare din sponsorizări.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De asemenea, Nicușor Dan a anunțat că CSM București va avea stabilitate financiară în acest sezon, după ce în ultimele luni s-a confruntat cu mari probleme.

"O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani. Cu acordul majorității din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021.

Echipa de handbal feminin este un element important de promovare a orașului. Avem de îmbunătățit marketingul pentru a aduce mai mulți bani privați la echipă. În sensul acesta am decis să înlăturăm inscripția "Primăria Capitalei" de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competițiilor ne-o vor permite", a scris Dan pe Facebook.

CSM București este susținută din bani publici de Primăria Capitalei.

Bugetul anual a depășit adesea 10 milioane de euro, dar în 2020 a fost în scadere.

Spre exemplu, în 2020, bugetul a fost de aproximativ 9 milioane de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!