Tătărușanu, lăudat de presă, dar criticat de fanii lui Milan: ”Lăsați poarta goală, n-ar fi nicio diferență”

Tătărușanu, lăudat de presă, dar criticat de fanii lui Milan: ”Lăsați poarta goală, n-ar fi nicio diferență”

Ciprian Tătărușanu a bifat un nou meci ca integralist în partida câștigată de AC Milan în runda curentă de Serie A, scor 4-2 cu Bologna.

Chiar dacă evoluția sa a fost apreciată de presa din Italia, mai mulți suporteri l-au criticat pe portarul român care a fost titular pentru a 3-a oară la rând după accidentarea lui Mike Maignan.

Tătărușanu a reușit trei parade în acest meci, a pasat de 10 ori corect, iar din partea cotidianului Corriere della Sera a primit nota 6. „A început meciul cu o ieșire nesigură care a semănat groază în apărare. S-a revanșat cu două intervenții excelente la Arnautovic și nu a fost de vină la golurile Bolognei”, notau și cei de la CalcioMercato, în timp ce MilanLive i-a acordat nota 6,5.

ADVERTISING

Zlatan Ibrahimovici, autogol în poarta lui Ciprian Tătărușanu la Milan

Totuși, goalkeeper-ul român a fost aspru criticat de unii dintre fanii marelui Milan. Aceștia au scris mai multe mesaje pe pagina oficială de Twitter a clubului: „Al doilea gol a demonstrat cât de important este Maignan”, „Tătă e un băț nefolositor în poartă” sau „Lăsați poarta goală... n-ar fi nicio diferență” ar fi câteva dintre mesajele la adresa lui Tătărușanu, fost portar la Nantes, Steaua sau Fiorentina.

Milan e lideră intermediară în Serie A acum, la un punct peste Napoli, care va evolua într-un meci dificil contra Romei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!