Taifunul Nepartak poate avea impact asupra competițiilor de la Jocurile Olimpice

Taifunul Nepartak poate pune în pericol desfășurarea competițiilor de la Jocurile Olimpice.

„FIFA a trimis deja astăzi două rapoarte de alertă și monitorizare către delegația României privind evoluția taifunului Nepartak, precum și către celelalte echipe angrenate în competiția fotbalistică de la Jocurile Olimpice. În același mod sunt informate și delegațiile de la celelalte discipline sportive.

Este de așteptat și un al treilea raport până la finalul zilei, deoarece evoluția dinamică este monitorizată atent de autoritățile japoneze și comunicată direct celor sportive. Momentan, nu este prevăzut un impact direct asupra competiției fotbalistice, iar zona Sapporo unde este canonată naționala noastră olimpică pare să fie în afara traseului taifunului.

ADVERTISING

Cu toate acestea, insula japoneză principală Honshu, unde se află Tokyo, Kashima sau Yokohama, este posibil să fie impactată de taifun la finalul acestei zile și la începutul celei de mâine (ora Japoniei), efectele putând duce la modificări ale programului competițional", se arată într-un comunicat al FRF.

Reprezentativa olimpică a României joacă mâine, de la ora 11:30 - ora României, cu Noua Zeelandă, într-un meci decisiv pentru calificarea în faza eliminatorie a turneului de fotbal.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇